Catering die relatiedagen doet verbinden en laat bruisen

Relatiedagen en netwerkevenementen bieden de perfecte gelegenheid om een onvergetelijke indruk achter te laten bij uw klanten en potentiële klanten. Het is daarom van groot belang om zorgvuldig na te denken over de catering tijdens evenementen zoals:

 • Relatiedag voor bestaande klanten
 • Netwerkbijeenkomst voor professionals
 • Business club ontbijt
 • Relatieborrel voor nieuwe klanten
 • Thema-gebaseerde netwerkbijeenkomst
 • Bedrijfsexpo, congressen en beurzen
 • Seminars of workshops

De catering moet perfect aansluiten bij het karakter van het evenement, niet te overdadig zijn maar ook zeker niet te summier. Het moet de sfeer versterken en een positieve energie uitstralen, zonder daarbij de aandacht af te leiden.

Catering op maat voor onvergetelijke relatiedagen en netwerkevenementen

Of het nu gaat om een relatiedag voor bestaande klanten, een sprankelende netwerkbijeenkomst, een bruisend business club ontbijt, een gezellige borrel voor prospects of een verfijnd diner voor proud partners, de juiste catering is van cruciaal belang voor het succes van het evenement en het versterken van de relaties. De Kort Catering denkt hierin graag met u mee.

Zo moet er bij het plannen van de catering rekening worden gehouden met de diversiteit van uw gasten. Zorg ervoor dat er voldoende keuze is voor verschillende dieetwensen en -voorkeuren, zoals vegetarische, veganistische of glutenvrije opties. Op deze manier laat u zien dat u oog heeft voor de individuele behoeften van uw gasten en zorgt u ervoor dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

Creatief, smaakvol en authentiek: De Kort Catering

Creëer een onvergetelijke eerste indruk met creatieve gerechten en presentaties. Als ervaren gastheer weten we hoe belangrijk die eerste indruk is. Onze getalenteerde food experts stellen met plezier een prachtig cateringplan voor u op. Met onze jarenlange ervaring kunt u met een gerust hart vertrouwen op ons professionele team. Laat u alvast inspireren door de volgende ideeën:

 • Hemelse fingerfood en hapjes: Makkelijke eenhappers, die je zonder te knoeien kan nuttigen, zodat je je gesprek snel kunt voortzetten. Geniet van een scala aan mini-quiches met verrukkelijke vullingen, verrassende bruschetta’s, perfect gekruide gehaktballetjes en elegante sushirolletjes. Deze kleine smaakexplosies zijn perfect voor tijdens een netwerkborrel of om bezoekers te trekken op uw beursstand.
 • Thematische catering: Geef uw relatiedag een boost met thematische catering die de zintuigen prikkelt! Van een tropische beachbar met exotische cocktails en kleurrijke salades tot een chique champagne- en oesterbar die de elegantie van uw bedrijf weerspiegelt. Of verbind de catering met uw bedrijfsactiviteiten door een thema te kiezen dat perfect aansluit bij uw merk. Denk aan een duurzame catering met biologische en lokale ingrediënten als uw bedrijf zich richt op groen ondernemen.
 • Walking dinner: Laat uw gasten genieten van een walking dinner en serveer smakelijke amuses, verrassende voorgerechten en verfijnde hoofdgerechten. Dit is perfect voor een informele relatiedag of netwerkevent waarbij gasten vrij kunnen rondlopen en genieten van een scala aan smaken.
 • Business Ontbijt: Door een mix van klassieke en gezonde opties aan te bieden, zorgt u ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is. Van vers fruit, smoothies, granola en yoghurt tot roerei, diverse kazen, ambachtelijke vleeswaren en huisgemaakte jam. Een goede start van de dag essentieel is voor een productieve en succesvolle bijeenkomst.
Kortom, de juiste catering is van essentieel belang voor het succes van uw relatiedagen, beursdeelnames, klantenborrels en netwerkevenementen. Door te zorgen voor een uitgebalanceerd en gevarieerd aanbod, met oog voor individuele behoeften en creatieve presentatie, haalt u het meest uit uw event.

Tot in de puntjes verzorgde bedrijfsfeesten: catering en meer!

Bij De Kort Catering streven we altijd naar perfectie. Elk detail van uw bedrijfsfeest krijgt onze volledige aandacht. Van het nauwkeurig afstemmen van het menu op uw thema tot het prachtig decoreren van de tafels, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Wilt u uw relatiedag, netwerkevenement of business ontbijt naar een hoger niveau tillen met onze professionele cateringdiensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ons ervaren team staat klaar om met u mee te denken en een op maat gemaakt cateringplan te creëren. Laat ons uw culinaire partner zijn en samen een onvergetelijke ervaring creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Kort Catering uw evenement kan versterken.

Inspiratie FoodBook

Doe ideeën op en inspireer uzelf
Bekijk FoodBook Voor oriëntatie & inspiratie
 • Ontdek vele diverse catering vormen
 • Lees aanvullende informatie en tips
 • Refenties en ervaringen van andere bedrijven
Inspiratie

Vrijblijvende offerte

Volledig conform uw wensen
U bepaalt budget Voor concrete catering aanvragen
 • Doorloop stap voor stap online offertetool
 • Verzend uw offerte aanvraag
 • U ontvangt spoedig een vrijblijvend voorstel
Praktisch

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie
Vrijblijvend maatwerk catering of (bedrijfs)feest
 • U krijgt antwoord op al uw vragen
 • Eventueel volgt een nadere kennismaking
 • Samen wordt een plan van aanpak gemaakt
informatie

Proef het verschil

Deze bedrijven gingen u reeds voor

Meer dan alleen catering

Catering op maat voor succesvolle relatiedagen | De Kort Catering

Laat uw relatiedagen en netwerkevenementen bruisen met culinaire verbindingen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan bij De Kort Catering!

Inspiratie

FoodBook

Verrassend

Met

Smaak

Doe ideeën op

Voor uw eerstvolgende gelegenheid

Inspireer uzelf

Ontdek vele culinaire mogelijkheden

Laat u verrassen

Als u wilt proeven wat smaak is

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken