5/5

Zakelijke catering!

Verrassend met smaak!
home zakelijk

Evenementen

Een bedrijfsfeest organiseren is niet iets wat je zo maar even doet. Hier komt veel bij kijken en is een hele verantwoordelijkheid. U heeft iets te vieren! U gaat een bedrijfsfeest organiseren. Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken en bovenal goed geregeld hebben. Van de locatie, styling en entertainment tot aan de catering. De Kort Catering werkt al jaren samen met diverse mooie externe eventlocaties maar uiteraard kunnen we uw bedrijfsfeest ook organiseren op uw eigen terrein. We helpen u graag!

Bedrijfsfeesten

U heeft iets te vieren! U gaat een bedrijfsfeest organiseren. Een personeelsfeest, een jubileumfeest, een officiële opening of misschien denkt u aan een themafeest of dinnershow. Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken en bovenal goed geregeld hebben. Van de locatie, styling en entertainment tot aan de eventcatering. De Kort Catering werkt al jaren samen met diverse mooie externe eventlocaties maar uiteraard kunnen we uw bedrijfsfeest ook organiseren op uw eigen terrein. We helpen u graag.

Bedrijfslunch

Een heerlijke smaakvolle lunch samenstellen of toch aan onze professionals overlaten? Smakelijk lunchen met verse broodcreaties van de lokale bakker. Wij presenteren inspirerende lunch specials die goed aansluiten bij de trends van nu. Verse smoothies, krakend verse salades van het land, biologische eipannetjes of een ambachtelijk gemaakte verse soep. Alles zorgvuldig op elkaar afgestemd en gepresenteerd. Na zo’n een lekkere duurzame en gezonde lunch kom je tot jezelf en kun je er weer tegenaan! Zijn jullie smaakpupillen al getriggerd?!


BBQ

Op houtskool gestookte BBQ’s zorgen wij voor een ongeëvenaarde smaaksensatie, met de origineelste marinades, de lekkerste salades en sauzen en ongekende steenoven broden. De houtskool BBQ zorgt voor een bijzondere, ambachtelijke barbecue smaak. We zullen zorgen voor heerlijke vlees, vis en vegetarische producten perfect gebarbecued. Wij verassen onze gasten altijd door de fantastische smaak, presentatie, originaliteit en super kwaliteit. Neem vrijblijvend contact met ons op voor andere mogelijkheden.

Veelzijdige cateraar

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken. Van borrelhapjes en finger foods, tot lunch en van buffet tot diner. Hippe en trendy gerechten. Heerlijke en eerlijke producten.
Vers en verrassend smaakvol. Het team van De Kort Catering bestaat uit een combinatie van creatieve cateraars, eventprofessionals, eventmanagers en weddingplanners. Meer dan catering alleen!

Proef het verschil

Aangenaam kennismaken

Je hebt cateraars én je hebt de Brabantse cateraar De Kort Catering. 

Koken, heerlijk eten en drinken. Smaakvolle gerechten, ambachtelijke huisgemaakte producten. Allemaal uit eigen keuken. Ooit begonnen als slager in Tilburg. 

27 jaar later uitgegroeid tot dé cateraar van Tilburg, Breda  én omstreken.

Maar liefst 30 gepassioneerde vakidioten streven elke dag weer naar het samenstellen van hele fijne smaken. Vertaald naar heerlijke culinaire invullingen voor diverse gelegenheden.

Één ding is zeker, het smaakt allemaal naar meer!

Het verschil?  Dat proeft u zelf.

Klanten ervaringen

Wat anderen zeggen?

Het was in één woord TOP. Het menu was mooi, de gerechten waren allemaal bijzonder lekker, de sfeer was fijn, kortom: superfijn dat jullie er waren !
Emilie van Empel
Blue Legal
Iedereen was erg enthousiast over de culinaire invulling gisterenavond. Dank jullie wel dat jullie ook op zo'n korte termijn konden leveren.
Floor van Kempen
Pharmapartners

Bekijk hier ons inspiratie foodbook