De Kort Catering


CATERING NODIG VOOR EEN BEDRIJFSFEEST? KIES VOOR DE KORT CATERING

 

Al sinds onze oprichting in 1994 staat ons team met gepassioneerde culinaire experts voor je klaar om je gasten te verrassen. Bij ons kun je smaakvolle gerechten, ambachtelijk huisgemaakte producten, verfijnde smaken en creatieve concepten verwachten. Lees verder om te ontdekken waarom De Kort Catering de perfecte keuze is voor de catering op je bedrijfsfeest.

Van trendy en informeel tot chique en op maat gemaakt, bij De Kort Catering begrijpen we dat elk bedrijfsfeest uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan cateringopties en foodconcepten om aan al je specifieke wensen te voldoen.

Zoek je een informeel buffet, een chique sit-down diner, een gezellige picknicklunch, een bijzondere OFYR barbecue-experience of een trendy foodtruck-ervaring? Wij hebben alles in huis om van je bedrijfsfeest een succes te maken.

Ook als je een speciale gelegenheid heeft en indruk wilt maken op een bijzondere manier, denken we graag met je mee. We creëren maatwerk cateringconcepten met exclusieve smaakexplosies waar je gasten nog lang over zullen napraten.

Ons streven is om gerechten van hoge kwaliteit te leveren die je gasten aangenaam zullen verrassen. Alles wordt met zorg en aandacht in onze eigen keuken bereid. Op deze manier kunnen we een onvergetelijke culinaire ervaring creëren waarbij smaak en kwaliteit centraal staan.

Welk bedrijfsfeest je ook organiseert, je wil ervoor zorgen dat het een bijzondere en goed georganiseerde gelegenheid wordt. Elk evenement is uniek en verdient een juiste, passende en persoonlijke aanpak.

We weten dat er veel werk bij komt kijken, zoals het kiezen van een locatie, het samenstellen van een programma en het regelen van logistiek. Ook moeten er keuzes gemaakt worden voor decoratie, catering en entertainment. Het organiseren van een evenement kan overweldigend zijn, maar geen zorgen, want De Kort Catering ontzorgt je volledig!

We helpen je graag bij het organiseren van het bedrijfsfeest en gaan verder dan alleen catering. Onze creatieve cateraars en eventmanagers nemen de regie in handen, van begin tot eind. Eten en drinken, entertainment, aankleding en inrichting en personeel, wij regelen het allemaal. We staan klaar om je te ondersteunen bij elk aspect waar je extra hulp bij kunt gebruiken.

Bij De Kort Catering begrijpen we dat bedrijfsfeesten vaak strak gepland zijn en specifieke logistieke eisen hebben. Ons ervaren team is uiterst flexibel en kan zich moeiteloos aanpassen aan de planning en locatie. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest op kantoor, in een gehuurde locatie of zelfs buiten, wij zorgen voor een naadloze cateringervaring.

Ons cateringteam bestaat uit ervaren professionals die trots zijn op hun vak. Ze zijn uitstekend getraind, vriendelijk en hoffelijk, en zorgen ervoor dat de gasten de best mogelijke service krijgen. Alle details nemen ze voor hun rekening, denk aan het opzetten van het buffet, het serveren van de gerechten en het opruimen van de locatie. Je hoeft je alleen maar te concentreren op het genieten van het bedrijfsfeest.

 


VERS EN HUISGEMAAKT: DE CULINAIRE BELOFTE VAN DE KORT CATERING

 

Bij De Kort Catering geloven we in de kracht van geweldige ingrediënten als basis voor uitmuntende catering. 

Daarom werken we uitsluitend met eerlijke producten en verse ingrediënten. Onze gerechten bevatten het beste vlees en de meest verse vis. We bieden smaakvolle seizoensgroenten aan, met knapperige salades rechtstreeks van het land. Probeer ook onze ambachtelijke soepen en biologische borrelplanken.