ER IS NIETS DAT VOORGOED VERDWIJNT, ALS JE DE HERINNERINGEN BEWAART

 

Als full-service cateraar begrijpen wij de delicate aard van condoleancebijeenkomsten en staan wij klaar om een respectvolle en ondersteunende ervaring te creëren om samen te komen en te herinneren.

Wij begrijpen dat condoleancebijeenkomsten een tijd van verdriet en rouw zijn. Ons toegewijde team staat klaar met medeleven en begrip, om jullie te ondersteunen en te zorgen voor een respectvolle omgeving.

Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grotere herdenkingsdienst, ons gevarieerde menu biedt flexibele opties om aan te passen aan de behoeften van de familie en vrienden. Dieetwensen en speciale verzoeken worden met zorg behandeld.

Ons ervaren personeel handelt met respect en discretie, ervoor zorgend dat de bijeenkomst soepel verloopt. Van het opzetten van het cateringgedeelte tot het verzorgen van de gasten, wij zijn er om jullie te ontzorgen. 

Wij begrijpen dat elk afscheid uniek is. Daarom besteden wij aandacht aan elk detail, van de presentatie van het eten tot de tafelsetting, om een waardige herinnering te creëren.

 


EEN GEDENKWAARDIGE SAMENKOMST

 

Laat ons op de dag van de herdenking zorgen voor de catering, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het delen van herinneringen en steun vinden bij elkaar. Ons team zorgt voor een respectvolle uitvoering, van opzet tot opruimen.

Bij De Kort Catering staan wij klaar om jullie te ondersteunen tijdens deze moeilijke momenten. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat wij samen een gedenkwaardige condoleancebijeenkomst kunnen creëren.

 

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken