De Kort Catering


VAN IDEE TOT SUCCES: JOUW EVENEMENT, ONZE SPECIALITEIT!

 

Ben je van plan om een onvergetelijk bedrijfsfeest of een bijzondere familiedag te organiseren? Dan staan wij van De Kort Catering voor je klaar, vanaf het allereerste idee tot de volledige organisatie. We begrijpen dat dit geen gemakkelijke taak is, vooral als je al druk bezig bent met je huidige werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Geen zorgen, wij zijn hier om het jou gemakkelijk te maken!

Je denkt na en al snel komen er vragen naar boven:

  • Waar haal ik extra tijd vandaan om een event te organiseren?
  • Is het niet een te zware verantwoordelijkheid om alleen te dragen?
  • Hoe kom ik aan frisse, nieuwe ideeën? De verwachtingen liggen hoog!
  • Hoe organiseer ik het event binnen het budget?
  • Wie zijn de beste leveranciers (prijs-kwaliteit) voor dit event?

Geen paniek! Wij begrijpen jouw zorgen en staan klaar om jouw evenement tot een succes te maken.

 


PAK HET GOED AAN: VAN CONCEPT TOT UITVOERING

 

Een event organiseren is geen klus die je zomaar even doet. Het vergt tijd, inzet en vooral een goede organisatie. Of het nu gaat om een personeelsfeest, jubileumfeest, officiële opening, of zelfs een themafeest of dinnershow, je wilt dat het speciaal wordt en bovenal goed geregeld is.

Wat bieden wij:

  • Diversiteit in evenementen: of je nu kiest voor een klassiek personeelsfeest, een jubileumviering, een formele opening, of een themafeest met een dinnershow, wij hebben ervaring in het organiseren van diverse (bedrijfs)events.
  • Locatie, styling en entertainment: van de perfecte locatie tot de juiste styling en het meest geschikte entertainment, wij regelen alles tot in de puntjes.
  • Catering op maat: als De Kort Catering hebben we jarenlange ervaring en werken we samen met verschillende externe eventlocaties. Uiteraard kunnen we ook jouw bedrijfsfeest op jouw eigen terrein organiseren. Onze catering is altijd afgestemd op jouw wensen en budget.

Wij nemen samen met jou de regie in handen. Proactief, vanaf het begin tot het einde. Ons team is veelzijdig, creatief, daadkrachtig en flexibel. We begrijpen dat jouw event uniek is, en daarom zetten wij ons in om het onvergetelijk te maken.

Laat De Kort Catering jouw event helpen organiseren, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw event tot leven kunnen brengen!