Catering

Je hebt cateraars én je hebt creatieve, veelzijdige cateraars. De Kort Catering uit Rijen is zo’n cateraar. Koken, heerlijk eten en drinken. Smaakvolle gerechten, ambachtelijke huisgemaakte producten. Allemaal uit eigen keuken.

Ooit begonnen als slager in Tilburg. 29 jaar later uitgegroeid tot dé cateraar van Breda, Tilburg en omstreken. Maar liefst circa 30 gepassioneerde vakidioten streven elke dag weer naar het samenstellen van hele fijne smaken. Vertaald naar heerlijke culinaire invullingen voor diverse gelegenheden.

Één ding is zeker, het smaakt allemaal naar meer! 

Het verschil? Dat dient u echt zelf te proeven. 

Verschillende soorten Catering

Proef het verschil

Verrassend met smaak

Catering

Al ruim 25 jaar is De Kort Catering een belangrijke speler in de zakelijke en particuliere cateringmarkt. Zeker in Breda, Tilburg en omstreken is cateraar De Kort Catering een begrip.

Aangenaam kennismaken. Eigenaren Marcel en Pascale de Kort. Beide zeer gedreven en gepassioneerde mensen die onvoorwaardelijk gaan voor hun bedrijf. Dit doen zij op geheel eigen wijze en juist dát is één van de krachten van De Kort Catering. 

Op dit moment telt de organisatie circa 30 gedreven en betrokken medewerkers. De organisatie typeert zich als écht familiebedrijf. De charme van een klein bedrijf, de capaciteit van een mega organisatie. 

Persoonlijk contact houdend met bestaande én nieuwe klanten, informeel in de omgang en openstaand voor alle ideeën, hebben zij het bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is. Een full service cateringbedrijf met een indrukwekkende staat van dienst en altijd verrassend met smaak.

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken