De Kort Catering


ONTDEK UNIEKE LOCATIES MET DE KORT CATERING

 

Bij De Kort Catering streven we ernaar om jouw event een onvergetelijke ervaring te maken, beginnend met de perfecte locatie. Of je nu kiest voor een externe partnerlocatie of jouw eigen terrein, wij bieden diverse mogelijkheden die aan al jouw wensen voldoen.

Wij hebben het voorrecht om samen te werken met diverse prachtige externe eventlocaties. Deze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd om een sfeervolle en veelzijdige setting te bieden voor allerlei soorten evenementen. Of het nu gaat om een chique bedrijfsfeest, een intieme jubileumviering, of een formele opening, onze externe partnerlocaties bieden de ideale ambiance voor elk moment.

Wil je de sfeer van jouw bedrijf behouden of heb je een bijzondere plek in gedachten? Geen probleem! De Kort Catering kan jouw evenement ook organiseren op jouw eigen terrein. Of het nu in de bedrijfstuin, op een dakterras of zelfs in een magazijn is, wij passen ons aan aan jouw unieke visie en creëren een op maat gemaakte ervaring die de essentie van jouw locatie weerspiegelt.

Waarom kiezen voor onze locatieservices?

  • Diversiteit: onze externe partnerlocaties bieden een breed scala aan opties, van historische gebouwen tot moderne evenementenruimtes, zodat je de perfecte achtergrond kunt kiezen die past bij jouw stijl.
  • Flexibiliteit: organiseer je liever op je eigen terrein? Wij passen ons aan aan jouw locatie, waarbij we de ruimte benutten om een unieke en memorabele sfeer te creëren.
  • Expert advies: ons ervaren team biedt deskundig advies bij het selecteren van de beste locatie op basis van jouw doelen, aantal gasten en thema.
  • Gemak: laat ons het werk doen! Wij regelen alles, van inrichting tot logistiek, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement.

Bij De Kort Catering geloven we dat de juiste locatie de sleutel is tot een geslaagd evenement.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideale locatie tot leven kunnen brengen, en jouw evenement onvergetelijk kunnen maken.

 

GROTE KERK - BREDA

Een spraakmakende locatie in het hart van Breda. Je kiest een bijzondere locatie omdat die waarde toevoegt aan een samenkomst. Dat zie je in de opkomst en dat voelt je aan de sfeer. De Grote Kerk biedt de kans om deze samenkomst extra memorabel te maken.

BUITENPLAATS TESSLOO - OISTERWIJK

Aan de rand van Nationaal park Kampina ligt een bijzondere buitenplaats. In de moderne Orangerie en een eigentijds Poortgebouw is voldoende ruimte voor elke bijzondere gebeurtenis. Omgeven door mooie tuinen, kunst en prachtige natuur heeft Buitenplaats Tessloo in elk seizoen een unieke en serene sfeer.

OUDE KERK - DONGEN

Iets leuks of bijzonders te vieren? De Oude Kerk is een spraakmakende en unieke locatie. Door de karakteristieke uitstraling leent het monument zich bij uitstek voor het organiseren van allerlei soorten samenkomsten. Naast het kerkgebouw zelf is ook de ruïne van het voormalige schip van de kerk bij uitstek een plek voor een mooi feest of evenement.

'T BUYTEN HUYS - RIJSBERGEN

Op een van de allermooiste plekjes in het groene hart tussen Breda, Rijsbergen en Etten-Leur vind je een bijzonder adres. Je waant jezelf hier even in een andere wereld. Ontspannen, je verwonderen over de prachtige natuur.. Het gaat hier vanzelf. Proef de ambiance van het vrije buitenleven en pluk de dag bij 't Buyten Huys!

APPARANCE - ETTEN-LEUR

Een prachtige, bosrijke (trouw)locatie in Etten-Leur, nabij Breda.