De Kort Catering


MAAK INDRUK MET DE KORT CATERING

 

Ben je van plan om een bedrijfsevenement te organiseren en zoekt je nog naar de ideale cateringpartner? Zoek niet verder! Bij De Kort Catering staan we klaar om van je bedrijfsevenement een fantastische belevenis te maken. Van spectaculair personeelsfeest tot bijzondere bedrijfsopening, exclusief relatie-evenement en een jubileumviering. Wij denken graag met je mee en bieden de eventcatering die van je bedrijfsevenement een onvergetelijke belevenis maakt.

Ons ervaren team van culinaire en evenementenexperts begrijpt je wensen en behoeften perfect. Al sinds onze oprichting in 1994 gebruiken we onze ervaring en expertise om gasten te verrassen met smaakvolle gerechten, ambachtelijk huisgemaakte producten en verfijnde smaken. Wij streven naar innovatieve concepten die je bedrijfsevenement onvergetelijk maken. Kortom, De Kort Catering is de ideale keuze voor de eventcatering op je bedrijfsevenement.

Elk corporate evenement is uniek, of het nu gaat om een jubileumfeest, personeelsfeest, officiële openingthemafeest of dinnershow. 

Bij De Kort Catering begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden wij een breed scala aan cateringopties en maatwerk foodconcepten die perfect aansluiten bij je bedrijfsevenement. Laat de nieuwsgierigheid prikkelen, want stelt je dit eens voor:

  • een walking-dinner event met prachtig opgemaakte creatieve hapjes
  • een foodtruckfestival met vers bereide streetfoodgerechten
  • een uitgebreid buffet met authentieke recepten van oma
  • een biologische of vegetarische lunch met de lekkerste verse sappen
  • een sit-down dinner met prachtig servies
  • of een OFYR of Big Green Egg barbecue met heerlijk gemarineerd vlees en steenoven broden

Met eventcatering van De Kort Catering zullen je gasten nog lang napraten over de heerlijke smaken en gerechten waarvan zij hebben genoten!

 


UNIEKE CATERING VOOR JE BEDRIJFSEVENT

 

Bij De Kort Catering staan smaak en kwaliteit centraal. We werken alleen met verse ingrediënten en bereiden alles met zorg en aandacht in onze eigen keuken. Op deze manier kunnen we je een cateringervaring van topkwaliteit bieden.

We serveren het beste vlees, verrukkelijke visgerechten, smaakvolle salades, soepen, snacks en verse groenten. Daarnaast bieden we ook prachtige wijnen, lokale bieren, verse sappen en verfrissende limonades aan. Zo completeren we de catering van je bedrijfsevenement, alles uiteraard volledig afgestemd op uw wensen en binnen het budget.

Bij ons draait het niet alleen om smaak. We streven naar perfectie in elk aspect van je bedrijfsevenement. We creëren de lekkerste gerechten en zorgen voor een totaalbeleving.

Een walking dinner met trendy servies, een borrel met bourgondische borrelplanken, of een formele setting met prachtig servies op mooi gedekte tafels? Wij hebben alles in huis en het resultaat is altijd een lust voor het oog.

Je bedrijfsevenement is een belangrijke gelegenheid die je graag bijzonder en goed georganiseerd wilt maken. De Kort Catering staat klaar om je te ondersteunen bij de organisatie, want we gaan verder dan alleen de catering van een bedrijfsevenement. Ons creatieve catering team en de eventmanagers staan klaar om je van A tot Z te helpen bij de organisatie.

Onze ervaren professionals zorgen voor een naadloze coördinatie en uitvoering, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld en het je gasten aan niets ontbreekt. Van het plannen van het menu tot het creëren van een sfeervolle ambiance en het coördineren van het personeel, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

We hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners en werken alleen met de beste professionals. Met onze complete ontzorging kun je met volle teugen genieten van je bedrijfsevenement.

Kies voor De Kort Catering als dé ideale partner voor de catering van je bedrijfsevenement. Met onze passie voor culinaire creaties, oog voor detail, flexibiliteit en professionele service wordt je bedrijfsevenement gegarandeerd een succes!

Vertrouw op ons vakmanschap, maak indruk op je gasten en laat ons je volledig ontzorgen, zodat je kan genieten van een succesvol bedrijfsevenement.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die De Kort Catering te bieden heeft.