Zakelijke jubilea: unieke cateringideeën voor bedrijven

Een jubileum markeert vaak een belangrijke mijlpaal, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Het biedt de gelegenheid om terug te kijken op successen, groei en de toewijding. Als u binnenkort een zakelijk jubileum viert en op zoek bent naar een geschikte cateraar, dan hoeft u niet verder te zoeken. De Kort Catering staat klaar om uw perfecte partner te zijn. Lees verder en ontdek hoe wij u kunnen helpen om van uw jubileum een memorabel evenement te maken.

Vier uw zakelijk jubileum in stijl met De Kort Catering

Bent u klaar om uw zakelijke jubileum te vieren op een spectaculaire manier? Bij De Kort Catering staan we te popelen om u te laten zien hoe bedrijven verschillende soorten jubilea kunnen vieren en hoe wij de presentatie, het eten en drinken kunnen afstemmen op uw specifieke gelegenheid. We begrijpen als geen ander het belang van het creëren van een evenement dat perfect past bij de prestaties en mijlpalen van uw bedrijf, en we willen u graag meenemen op een inspirerende reis om te ontdekken hoe wij uw jubileumviering kunnen omtoveren tot een onvergetelijke ervaring.

 • 25-jarig bestaan van het bedrijf: Het bereiken van een kwart eeuw aan succes en groei is een mijlpaal die gevierd moet worden. Stelt u zich eens voor: een grootschalig jubileumfeest met een elegant galadiner, een luxe buffet of een uitgebreide cocktailreceptie.
 • 10-jarig jubileum dienstverband van een medewerker: Het vieren van de toewijding en loyaliteit van een medewerker die al tien jaar bij het bedrijf werkt, is een bijzonder moment. We kunnen een intieme en persoonlijke lunch of diner organiseren waarbij de catering volledig wordt afgestemd op zijn of haar smaak en voorkeuren.
 • 50-jarig jubileum van een familiebedrijf: Een familiebedrijf dat al vijf decennia succesvol is, verdient een grootschalige viering. Het jubileumfeest kan worden gehouden op uw eigen bedrijfslocatie, compleet met een barbecuediner, foodtrucks met diverse gerechten, live muziek en een fototentoonstelling die de rijke geschiedenis van uw bedrijf weergeeft.
 • 30-jarig jubileum van een productlancering: Heeft u een product dat bijvoorbeeld al drie decennia lang een belangrijk onderdeel is van uw succes? Dan is het tijd om dat te vieren! We kunnen een thematisch evenement organiseren met catering die geïnspireerd is op de ingrediënten of regio’s waar uw product vandaan komt.
 • 20-jarig jubileum van een filiaal: Vergeet niet het jubileum van een filiaal te vieren! We betrekken de lokale gemeenschap met een open huis-evenement vol lokale gerechten, lekkernijen, live muziek en activiteiten voor kinderen.
 • 5-jarig jubileum van een samenwerkingsverband: Een 5-jarig jubileum van een succesvol partnerschap is absoluut een goede reden voor een feestje. We creëren een netwerkevenement met diverse luxe hapjes en champagne om de vruchten van uw samenwerking te vieren.
 • 10-jarig jubileum van een start-up: Last but not least, het 10-jarig jubileum van een start-up. Een belangrijke mijlpaal die de groei en volwassenheid van het bedrijf markeert. We kunnen een informeel feest op uw bedrijfslocatie organiseren, met een relaxte sfeer en een breed scala aan streetfood-opties zoals foodtrucks met heerlijke pizza’s, mini-burgers en smakelijke broodjes pulled-pork.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er te vieren valt en wat we kunnen bieden. We staan klaar om uw ideeën en wensen te bespreken en een vrijblijvend voorstel voor u te maken. En of u nu 30, 300 of 1.300 gasten heeft, wij zorgen voor een uniek cateringplan dat past bij uw jubileum.

De Kort Catering: voor een onvergetelijk jubileumfeest!

Wat de jubileum viering ook is, wij garanderen dat uw jubileum een onvergetelijk feest wordt. Samen met ons team van ervaren food- en eventprofessionals zorgen we voor een naadloze uitvoering en een culinaire ervaring waar uw gasten nog lang over napraten.

Bij De Kort Catering gaan we verder dan alleen het leveren van catering. We staan klaar om met u mee te denken, een uniek en persoonlijk menu samen te stellen en ervoor te zorgen dat elk aspect van uw evenement vlekkeloos verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw zakelijke jubileum omtoveren tot een buitengewone ervaring!

Inspiratie FoodBook

Doe ideeën op en inspireer uzelf
Bekijk FoodBook Voor oriëntatie & inspiratie
 • Ontdek vele diverse catering vormen
 • Lees aanvullende informatie en tips
 • Refenties en ervaringen van andere bedrijven
Inspiratie

Vrijblijvende offerte

Volledig conform uw wensen
U bepaalt budget Voor concrete catering aanvragen
 • Doorloop stap voor stap online offertetool
 • Verzend uw offerte aanvraag
 • U ontvangt spoedig een vrijblijvend voorstel
Praktisch

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie
Vrijblijvend maatwerk catering of (bedrijfs)feest
 • U krijgt antwoord op al uw vragen
 • Eventueel volgt een nadere kennismaking
 • Samen wordt een plan van aanpak gemaakt
informatie

Proef het verschil

Meer dan alleen catering

Unieke cateringideeën voor zakelijke jubilea - De Kort Catering

Vier uw zakelijk jubileum in stijl met De Kort Catering. Wij creëren unieke cateringconcepten voor onvergetelijke jubilea. Neem contact op! 

Inspiratie

FoodBook

Verrassend

Met

Smaak

Doe ideeën op

Voor uw eerstvolgende gelegenheid

Inspireer uzelf

Ontdek vele culinaire mogelijkheden

Laat u verrassen

Als u wilt proeven wat smaak is

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken