De Kort Catering


BEDRIJFSOPENING: EEN SMAKELIJKE START MET DE KORT CATERING

 

Een opening is een mijlpaal die gevierd moet worden! Of het nu gaat om een gloednieuw kantoor, een prachtige winkel of een nieuw filiaal, het is een moment waar je graag bij stilstaat en deelt met anderen. Bij De Kort Catering begrijpen we het belang van een succesvol begin en zorgen we ervoor dat de opening een smakelijke start krijgt.

Bij het plannen van een bedrijfsopening komt er veel kijken, en het verzorgen van de catering kan een hele uitdaging zijn. Daarom nemen wij die zorg graag uit handen, zodat je je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van het evenement en de gasten. Ons ervaren team van cateringprofessionals staat voor je klaar om een invulling op maat te creëren dat past bij de stijl van de opening.

De Kort Catering neemt samen met jou de regie. Dit doen we proactief, van begin tot het einde. We zijn veelzijdig, creatief, daadkrachtig en flexibel.

Met De Kort Catering kun je rekenen op een breed scala aan culinaire mogelijkheden. We zorgen ervoor dat de catering perfect aansluit bij de wensen en behoeften. Een paar voorbeelden waar je aan kunt denken:

  • een formele receptie met verfijnde hapjes en champagne
  • een informele barbecue om een ontspannen sfeer te creëren
  • een buffet met diverse smaakvolle gerechten: Italiaans, Aziatisch of gewoon van eigen bodem
  • een luxe borrel met oesters, kaviaar, de mooiste wijn en lekkerste champagne
  • een food truck fiesta voor een informele festival sfeer met hamburgers, pizza’s en bao buns
  • een tapas party met een scala aan kleine hapjes, Sangria en cerveza
  • een sweet table met de lekkerste taarten, macarons, chocoladefontein en vers fruit

Of je nu kiest voor een van deze voorbeeldopties of voor een uniek concept gaat, wij zorgen ervoor dat de opening een culinair spektakel wordt. Zo wordt de opening onvergetelijk en zet het niet alleen het bedrijf, de nieuwe winkel of kantoor in de schijnwerpers, maar zal ook de gasten verrassen.

 


ONZE CATERING MAAKT JULLIE OPENING ONVERGETELIJK!

 

We begrijpen dat er veel komt kijken bij het organiseren van een succesvolle opening, en daarom bieden we aanvullende diensten om je bedrijf volledig te ontzorgen. We gaan verder dan alleen het verzorgen van het heerlijke eten en drinken bij van de bedrijfsopening en kunnen bijvoorbeeld voorzien in professioneel personeel dat zorgt voor een vlotte service tijdens de bedrijfsopening. Onze medewerkers zijn vriendelijk en gastvrij en zullen ervoor zorgen dat je gasten niets tekortkomen.

Ook hebben we een uitgebreid netwerk van partners en leveranciers waarmee we samenwerken om alle benodigdheden, zoals meubilair, decoratie en technische apparatuur, te regelen. Met De Kort Catering kun je met een gerust hart genieten van de opening, wetende dat je bedrijf in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op om de bedrijfsopening te bespreken en te ontdekken hoe De Kort Catering kan bijdragen aan een smakelijke en succesvolle start van je nieuwe onderneming, kantoor, winkel of filiaal. Samen zorgen we ervoor dat de gasten vol bewondering en voldaan vertrekken, en dat de opening in de herinnering blijft als een buitengewone gebeurtenis.