De Kort Catering


BEDRIJFS OPEN DAG: MAAK INDRUK MET DE KORT CATERING

 

Op zoek naar de perfecte cateraar voor je bedrijfs open dag? Zoek niet verder, want De Kort Catering is dé partner die je nodig hebt voor de catering van bedrijf open dagen! Met jarenlange ervaring en expertise begrijpen we het belang van goede catering om van bedrijf open dagen een succes te maken.

Of het nu gaat om een open dag voor je bedrijf, een school, kantoor, ziekenhuis, sportschool of een andere locatie, bij De Kort Catering zorgen wij voor een onvergetelijke culinaire ervaring die indruk zal maken op de bezoekers. Wij begrijpen dat het juiste eten, drinken en een uitstekende service essentiële behoeften zijn voor elke open dag. Onze ervaren koks staan garant voor kwaliteit en bereiden alles met verse ingrediënten in onze hypermoderne keuken.

We werken nauw met je samen om een aanbod samen te stellen dat perfect aansluit bij de behoeften en het thema van de open dag. En of je nu 50, 500 of zelfs 1000 gasten of bezoekers verwacht, of het evenement de hele dag duurt of werkt met tijdsloten, wij passen ons aan de specifieke situatie aan. 

Heb je al ideeën over de catering of wil je dat wij je meenemen op een ontdekkingsreis langs diverse cateringmogelijkheden? Ons team staat klaar om je te inspireren met enkele voorbeelden van heerlijke culinaire mogelijkheden tijdens een open dag. Stel je eens voor:

  • Een gezonde smoothiebar met een scala aan verse ingrediënten, waar je gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes.
  • Foodtrucks met fingerfood zoals smaakvolle mini-burgers, knapperige mini-loempi’s en verrukkelijke garnalenkroketjes.
  • Een barbecue-plein waar gasten genieten van ter plekke bereide sissende OFYR of Big Green Egg gerechten door onze ervaren chefs.
  • Kleurrijke kraampjes met een Mexicaanse Fiesta-thema, waar bezoekers kunnen genieten van nacho’s, guacamole en heerlijke mini-taco’s to go
  • Een Aziatisch Wokstation met geurige roerbakgerechten
  • Nederland heeft alles-thema: van Brabants worstenbrood tot Limburgse vlaai en Zeeuwse suikerbolussen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat we kunnen bieden. We staan klaar om uw ideeën te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van een uniek cateringplan dat past bij uw open dag.

 


COMPLETE ONDERSTEUNING VOOR EEN GESLAAGDE BEDRIJFS OPEN DAG

 

Bij De Kort Catering begrijpen we dat het organiseren van bedrijf open dagen veel tijd, inzet en planning vergt. Daarom willen we je zoveel mogelijk ontzorgen, zodat je je kunt concentreren op het verwelkomen van de gasten.

We gaan verder dan alleen de catering. We begrijpen dat een geslaagde open dag meer omvat dan alleen lekker eten en drinken. Daarom bieden we ook ondersteuning op andere belangrijke gebieden. Van het leveren van vriendelijk en professioneel personeel tot het verzorgen van prachtige decoratie, van het organiseren van entertainment tot het regelen van de logistiek, wij staan klaar om je te helpen.

Bovendien werken we samen met betrouwbare en ervaren partners om ervoor te zorgen dat bedrijf open dagen vlekkeloos verlopen en een groot succes worden. Je kunt erop vertrouwen dat we alles in het werk stellen om aan de verwachtingen te voldoen en de open dag onvergetelijk te maken.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we de open dag transformeren tot een evenement waar je met trots op terug kunt kijken. Laat ons je helpen om van de open dag een onvergetelijke ervaring te maken.