De Kort Catering


CATERING DIE RELATIEDAGEN DOET VERBINDEN EN LAAT BRUISEN

 

Relatiedagen en netwerkevenementen bieden de perfecte gelegenheid om een onvergetelijke indruk achter te laten bij je klanten en potentiële klanten. Het is daarom van groot belang om zorgvuldig na te denken over de catering tijdens evenementen zoals:

 • Relatie dag voor bestaande klanten
 • Netwerkbijeenkomst voor professionals
 • Business club ontbijt
 • Relatieborrel voor nieuwe klanten
 • Thema-gebaseerde netwerkbijeenkomst
 • Bedrijfsexpo, congressen en beurzen
 • Seminars of workshops

De catering moet perfect aansluiten bij het karakter van het evenement, niet te overdadig zijn maar ook zeker niet te summier. Het moet de sfeer versterken en een positieve energie uitstralen, zonder daarbij de aandacht af te leiden.

Of het nu gaat om een relatiedag voor bestaande klanten, een sprankelende netwerkbijeenkomst, een bruisend business club ontbijt, een gezellige borrel voor prospects of een verfijnd diner voor proud partners, de juiste catering is van cruciaal belang voor het succes van het evenement en het versterken van de relaties. De Kort Catering denkt hierin graag met je mee.

Zo moet er bij het plannen van de catering rekening worden gehouden met de diversiteit van de gasten. Zorg ervoor dat er voldoende keuze is voor verschillende dieetwensen en -voorkeuren, zoals vegetarische, veganistische of glutenvrije opties. Op deze manier laat je zien dat je oog hebt voor de individuele behoeften van de gasten en zorg je ervoor dat iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt.

 


CREATIEF, SMAAKVOL EN AUTHENTIEK: DE KORT CATERING

 

Creëer een onvergetelijke eerste indruk met creatieve gerechten en presentaties. Als ervaren gastheer weten we hoe belangrijk die eerste indruk is. Onze getalenteerde food experts stellen met plezier een prachtig cateringplan voor je op. Met onze jarenlange ervaring kun je met een gerust hart vertrouwen op ons professionele team. Laat je alvast inspireren door de volgende ideeën:

 • Hemelse fingerfood en hapjes: Makkelijke eenhappers, die je zonder te knoeien kan nuttigen, zodat je je gesprek snel kunt voortzetten. Geniet van een scala aan mini-quiches met verrukkelijke vullingen, verrassende bruschetta’s, perfect gekruide gehaktballetjes en elegante sushirolletjes. Deze kleine smaakexplosies zijn perfect voor tijdens een netwerkborrel of om bezoekers te trekken op je beursstand.
 • Thematische catering: Geef je relatiedag een boost met thematische catering die de zintuigen prikkelt! Van een tropische beachbar met exotische cocktails en kleurrijke salades tot een chique champagne- en oesterbar die de elegantie van je bedrijf weerspiegelt. Of verbind de catering met je bedrijfsactiviteiten door een thema te kiezen dat perfect aansluit bij het merk. Denk aan een duurzame catering met biologische en lokale ingrediënten als je bedrijf zich richt op groen ondernemen.
 • Walking dinner: Laat je gasten genieten van een walking dinner en serveer smakelijke amuses, verrassende voorgerechten en verfijnde hoofdgerechten. Dit is perfect voor een informele relatiedag of netwerkevent waarbij gasten vrij kunnen rondlopen en genieten van een scala aan smaken.
 • Business Ontbijt: Door een mix van klassieke en gezonde opties aan te bieden, zorg je ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is. Van vers fruit, smoothies, granola en yoghurt tot roerei, diverse kazen, ambachtelijke vleeswaren en huisgemaakte jam. Een goede start van de dag essentieel is voor een productieve en succesvolle bijeenkomst.
Kortom, de juiste catering is van essentieel belang voor het succes van relatiedagen, beursdeelnames, klantenborrels en netwerkevenementen. Door te zorgen voor een uitgebalanceerd en gevarieerd aanbod, met oog voor individuele behoeften en creatieve presentatie, haal je het meest uit het event.
 
Bij De Kort Catering streven we altijd naar perfectie. Elk detail van het bedrijfsfeest krijgt onze volledige aandacht. Van het nauwkeurig afstemmen van het menu op het thema tot het prachtig decoreren van de tafels, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Wil je je relatiedag, netwerkevenement of business ontbijt naar een hoger niveau tillen met onze professionele cateringdiensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Ons ervaren team staat klaar om met je mee te denken en een op maat gemaakt cateringplan te creëren. Laat ons je culinaire partner zijn en samen een onvergetelijke ervaring creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe De Kort Catering het evenement kan versterken.