De Kort Catering


WALKING DINNERS: GENIET VAN CULINAIRE VERFIJNING IN BEWEGING

 

Bij De Kort Catering laten we je graag kennismaken met walking dinners, een unieke culinaire ervaring die elegantie combineert met flexibiliteit. Onze walking dinners zijn perfect voor evenementen waar informele en verfijnde sferen samenkomen.

Een walking dinner is een gezellige eetervaring waarbij je vrij door de ruimte beweegt en geniet van diverse kleine gerechten. Het is een informele setting die gasten de mogelijkheid biedt om te netwerken en te genieten van heerlijke gerechten zonder aan een vaste zitplaats gebonden te zijn.

Bij De Kort Catering bieden we een unieke walking dinner ervaring die volledig op maat is aan te passen voor jouw evenement. Ons culinaire team bereidt diverse smaakvolle en verfijnde gerechten, met aandacht voor seizoensgebonden ingrediënten en creatieve presentatie.

 


WAT KUN JE VERWACHTEN?

 

Diversiteit in smaak: Onze walking dinners bevatten een breed scala aan kleine gerechten. Denk aan verfijnde mini-gerechten, finger food en andere culinaire hoogstandjes.

Aanpasbaarheid: Wij stemmen ons menu af op jouw voorkeuren, dieetwensen en het thema van jouw evenement.

Toegewijd personeel: Ons professionele team zorgt ervoor dat jij en je gasten zich op hun gemak voelen en optimaal van de culinaire ervaring genieten.

Walking dinners bieden verschillende voordelen voor diverse soorten evenementen:

Flexibiliteit: Jij en je gasten kunnen vrij bewegen, waardoor interactie en netwerken worden gestimuleerd.

Ontspannen sfeer: De informele setting zorgt voor een ontspannen sfeer, ideaal voor allerlei soorten bijeenkomsten.

Culinaire diversiteit: Gasten kunnen genieten van een breed scala aan smaken in kleine porties, wat zorgt voor een gevarieerd culinair avontuur.

Onze walking dinners zijn ideaal voor onder andere:

Bedrijfsevenementen, bruiloften, jubilea, netwerkevenementen… En nog veel meer!