De Kort Catering


MEESTERLIJKE BARBECUES VOOR IEDERE GELEGENHEID

Als gepassioneerde cateraar weten we bij De Kort Catering dat de kunst van barbecueën verder gaat dan alleen koken – het gaat om het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan barbecue opties en laat ons jouw evenement transformeren in een smaakvol festijn.

Green Egg excelleren

Stap binnen in de wereld van culinair vakmanschap met onze Green Egg barbecues. Als cateraar streven we naar perfectie, en de Green Egg levert consistent hoogwaardige resultaten. De veelzijdigheid van deze keramische barbecue stelt ons in staat om een scala aan gerechten te bereiden die de zintuigen prikkelen.

Smoker sensaties

Onze smokers voegen een rokerige dimensie toe aan jouw evenement. Als meesters in het langzaam garen, brengen we onweerstaanbare smaken naar de voorgrond. Van sappig pulled pork tot perfecte brisket, onze smokers tillen de barbecue-ervaring naar nieuwe hoogten.

Authentiek met houtskool

Bij De Kort Catering omarmen we de tijdloze traditie van het barbecueën met houtskool. Onze houtskool barbecues zijn de belichaming van authenticiteit en leveren die onmiskenbare rokerige smaak waar barbecuefanaten van houden. Of het nu gaat om sappige hamburgers, perfect gegrilde groenten of malse kippenvleugels, onze houtskool barbecues brengen een ongeëvenaarde smaak naar jouw evenement.

Of je nu kiest voor de moderne precisie van de Green Egg, de verleidelijke aroma’s van onze smokers, of de tijdloze charme van houtskool barbecues, bij De Kort Catering streven we ernaar om jouw evenement onvergetelijk te maken. Met een toegewijd team, hoogwaardige barbecues en een passie voor culinair vakmanschap, zorgen wij ervoor dat elk detail klopt. Laat ons jouw gastronomische partner zijn en samen maken we van jouw gelegenheid een smaakvolle reis. Ontdek de wereld van mogelijkheden bij De Kort Catering en laat onze barbecues het hoogtepunt van jouw evenement worden. Eet smakelijk!