De Kort Catering


HOE KOMT JULLIE MOOISTE DAG ERUIT TE ZIEN?

 

Bij De Kort Catering begrijpen we als geen ander dat jullie bruiloft meer is dan alleen een evenement; het is een unieke viering van liefde en samenzijn. Wij zijn trots om dé partner te zijn die deze speciale dag naar nieuwe hoogten tilt, met smaakvolle herinneringen die een leven lang meegaan.

Of jullie nu dromen van een intieme ceremonie in de achtertuin of een grootschalig feest op een bijzondere locatie, wij staan klaar om jullie visie werkelijkheid te laten worden. Onze aanpak is niet slechts een dienst, maar een betrokkenheid bij het liefdesverhaal. Vanaf het allereerste contact nemen wij niet alleen alle zorgen uit handen, maar worden we een verlengstuk van jullie ideeën en wensen.

Als echt familiebedrijf begrijpen we de waarde van persoonlijke aandacht. Wij combineren de charme van een klein bedrijf met de capaciteit van een mega-organisatie. Bij De Kort Catering krijg je niet alleen een full-service ervaring; je krijgt een betrokken team dat de nuances van jullie bruiloft begrijpt en deze vertaalt naar een culinair meesterwerk.

Laat ons de regie nemen over jullie bruiloft, zodat jullie je kunnen concentreren op de liefde en het geluk van het moment.

Bij De Kort Catering maken we niet alleen indruk met smaak; we creëren een ervaring die de liefde viert op de meest verrukkelijke manier mogelijk. Jullie bruiloft, onze passie.

 


GENIET VAN JULLIE MOMENT, LAAT ONS VOOR DE REST ZORGEN!

 

Ontdek de diverse mogelijkheden voor bruiloftscatering bij De Kort Catering. We zijn nieuwsgierig naar jullie wensen, zodat we de perfecte culinaire beleving kunnen creëren. Of je nu verlangt naar een grandioos diner, een eigentijds walking dinner waarbij gasten vrij kunnen bewegen, of een informeel buffet, wij staan garant voor catering die voldoet aan onze hoogste standaarden en prachtig wordt gepresenteerd.

Bij De Kort Catering gaat het verder dan alleen het verzorgen van heerlijke hapjes, gerechten en drankjes. We nemen ook de verantwoordelijkheid voor alle benodigde materialen, zoals tafels, stoelen, serviesgoed, bars en nog veel meer. Hierdoor kunnen jullie je volledig concentreren op elkaar en de gasten, zonder je zorgen te maken over de logistieke kant van de bruiloft.

Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door onze diverse arrangementen en menuopties. Bij De Kort Catering maken we de bruiloft onvergetelijk, met zorgvuldig samengestelde gerechten en een service die de verwachtingen overtreft. Maak van de grote dag een culinair festijn en laat ons jullie dromen waarmaken.