Bruiloft

Jullie droom dag

Met een schat aan ervaring staan de experts van ons bruiloften team te popelen om voor jullie aan de slag te gaan! Ons doel?

Jullie droom dag werkelijkheid laten worden! We nemen alles uit handen, zodat jullie optimaal
kunnen genieten op deze bijzondere dag, van elkaar en de mensen om jullie heen!
Laat ons jullie verrassen en bekijk de mogelijkheden voor jullie zelf.. geen vraag of wens is ons te gek!

Geven jullie ons het ja-woord?!
Stappen jullie met ons in het huwelijksbootje?!
Zijn jullie er klaar voor om jullie wensen in vervulling te laten gaan?!
Neem dan nu contact op met ons wedding team.

Team Bruiloften van De Kort Catering

Spontaan. Gedreven en creatief. Geen uitdaging ga ik uit de weg. Het onmogelijke, wel mogelijk maken. Voor jullie. Dat is waar ik voor sta. Wat jullie wensen ook zijn. Ze gaan in vervulling. Jullie droombruiloft. ‘Juli’ droomdag.

JULI VAN LAARHOVEN

Partymanager / Bruiloften

Een persoonlijke touch, creatieve blik en een duidelijke visie voor het organiseren van een onvergetelijke dag. Jullie dag. Jullie droomhuwelijk. Samen gaan we aan de slag om onvergetelijke herinneringen te maken.

BRITT DE KORT

Weddingplanner

Geven jullie mij het ‘ja-woord?’ Op onze samenwerking dan. Gepassioneerd en een tikkeltje perfectionistisch. Dat dan weer wel. Maar laat dit nu net goed uitkomen voor een wedding-specialist. Jullie huwelijk tot in detail? Jazeker!

VERE BOEVÉ

Partymanager / Bruiloften

5/5

De Kort Catering wordt beoordeeld met een dikke 9 op The perfect wedding.

ThePerfectWedding.nl is de uitgebreidste en meest bezochte trouwsite van Nederland

Bergs
BergsBeoordeling: 9,3
Lees verder
Prachtige entourage, heerlijk en goed eten. Aan alle details is gedacht!
Rhode
RhodeBeoordeling: 10
Lees verder
Al onze wensen werden gehonoreerd. De tafel zag er werkelijk waar prachtig uit en ook de taartentafel hebben ze heel mooi klaargezet! Niemand werd vergeten en de communicatie vooraf was ook heel prima. Wij hebben echt een stressloze dag gehad mede door deze fijne catering.
Liza & Wouter
Liza & WouterBeoordeling: 10
Lees verder
Onze bruiloft bij Domaine D’heerstraayen is uitstekend verzorgd door De Kort Catering. De aankleding was super, het eten heerlijk, de service goed, de prijzen naar verhouding en ook in het voortraject was het contact prettig.
Jimmy & Sharon
Jimmy & SharonBeoordeling: 10
Lees verder
Onze bruiloft (mei 2018) was helemaal tot in de puntjes geregeld door de Kort Catering. Zij hebben ons echt verrast met de prachtige feestelijke hapjes en de prachtig gedekte tafel, helemaal in onze stijl. Het is dan ook wat wij veel horen van de gasten, wat een prachtige locatie...
Tijmen & Manon
Tijmen & ManonBeoordeling: 10
Lees verder
ivm vervelende omstandigheden waren wij genoodzaakt onze bruiloft (last minute) te verzetten. Wat heeft de Kort catering dit geweldig opgepakt! Zo menselijk,flexibel en meedenkend! 4 november was eindelijk onze dag.. Het was,mede dankzij de Kort catering,meer dan een sprookje..!! Alle lof voor bediening&keukenpersoneel tijdens onze dag,het heerlijke eten,Eljosha voor het fijne contact en natuurlijk dank aan Marcel!
Lauren & Iede 
Lauren & Iede Beoordeling: 10
Lees verder
They are no words to express how thankful we are to have met Britt and Eliosja from de kort catering ! To help us out with our wedding day very last minute. Their kindness, service was beyond expectations! They are amazing, passionate, professional people we will never forget! Everything from food, service, decoration, communication and lovely fun human interactions along the way was PERFECT! They really work with passion and its the most valuable to us. They made us feel very special and were quick to adapt to our demands. We feel very lucky to have met them on our path and that we hired them for the catering of our wedding! Amazing company who deserves a million stars !!
Sharon
SharonBeoordeling: 10
Lees verder
Ge-wel-dig! Wegens corona hebben wij 5 weken voor onze bruiloft, de volledige bruiloft moeten omgooien naar een eigen locatie, in de tuin. En daar was De Kort Catering, om ons heel veel werk uit handen te nemen zodat dit alles gerealiseerd kon worden. 5 weken van intensief contact en altijd stonden Juli en Marcel voor ons klaar. Welke vraag wij ook hadden, binnen no-time stond er een antwoord klaar. De communicatie was top! De aankleding was prachtig. Wij hadden nooit verwacht dat het er zo mooi uit zou zien. Het eten was lekker, de bediening was super. Niks meer dan lof voor de jongens en meiden die 3 dagen, inclusief op- en afbouw, hebben staan bikkelen. En grote complimenten voor Britt, haar eerste bruiloft als weddingplanner. Heel erg bedankt dat jullie ons alsnog deze geweldige dag hebben bezorgd!!!
Rhode
RhodeBeoordeling: 10
Lees verder
Al onze wensen werden gehonoreerd. De tafel zag er werkelijk waar prachtig uit en ook de taartentafel hebben ze heel mooi klaargezet! Niemand werd vergeten en de communicatie vooraf was ook heel prima. Wij hebben echt een stressloze dag gehad mede door deze fijne catering.
Previous
Next

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken