Particuliere catering

Verrassend met smaak!

Bruiloften

Met een schat aan ervaring staan de experts van ons wedding team te popelen om voor jullie aan de slag te gaan! Ons doel? Jullie droom dag werkelijkheid laten worden! We nemen alles uit handen, zodat jullie optimaal kunnen genieten op deze bijzondere dag, van elkaar en de mensen om jullie heen! Laat ons jullie verassen en bekijk de mogelijkheden voor jullie zelf.. geen vraag of wens is ons te gek!

Particuliere catering

Verjaardagen

Opdrachtgevers van De Kort Catering tonen al jaren hun loyaliteit, Dat is niet voor niets. Dat is het resultaat van doordacht ondernemerschap in een organisatie waar iedereen op alle posities meedenkt over de invulling en uitvoering. Voor u. Met aan de basis een creatieve insteek, maar meer nog dan dat, de verantwoordelijkheid om afspraken na te komen.

Condoleance

Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinneringen bewaart. Afscheid nemen van een dierbare is een verdrietig moment, maar kan ook heel speciaal zijn. De Kort Catering denkt graag met u mee om een bijzonder bijeenkomst te verzorgen.
Op gepaste wijze kan De Kort Catering assistentie en steun bieden bij emotionele momenten.

Veelzijdige cateraar

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken. Van borrelhapjes en finger foods, tot lunch en van buffet tot diner. Hippe en trendy gerechten. Heerlijke en eerlijke producten.
Vers en verrassend smaakvol. Het team van De Kort Catering bestaat uit een combinatie van creatieve cateraars, eventprofessionals, eventmanagers en weddingplanners. Meer dan catering alleen!

Je hebt cateraars én je hebt de Brabantse cateraar De Kort Catering. 

Koken, heerlijk eten en drinken. Smaakvolle gerechten, ambachtelijke huisgemaakte producten. Allemaal uit eigen keuken. Ooit begonnen als slager in Tilburg. 

27 jaar later uitgegroeid tot dé cateraar van Tilburg, Breda  én omstreken.

Maar liefst 30 gepassioneerde vakidioten streven elke dag weer naar het samenstellen van hele fijne smaken. Vertaald naar heerlijke culinaire invullingen voor diverse gelegenheden.

Één ding is zeker, het smaakt allemaal naar meer!

Het verschil?  Dat proeft u zelf.

Klanten ervaringen

Wat anderen zeggen?

De Kort heeft de catering van ons trouwfeest uitstekend verzorgd: iedereen had doorlopend te eten en te drinken en alles zag er prachtig uit. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze geweldige dag.
Naomi
Bruid
Heb m'n 65 ste verjaardag samen gevierd met al m'n vriendinnen.Wilde graag een high tea maar dan wel gezellig in mijn huis. Heb mij laten adviseren door Marcel en het is werkelijk een feestje geworden. Het zag er prachtig uit en het smaakte overheerlijk. Wij hebben zo genoten mede door catering de Kort bedankt!!
Tineke
Jarige

Bekijk hier ons inspiratie foodbook