De Kort Catering


BRUILOFT E&J

 

Op een betoverende thuislocatie, waar liefde in de lucht hing, heeft De Kort Catering geholpen met het organiseren van een onvergetelijk sprookje voor een prachtig bruidspaar, waarbij alle elementen van deze bijzondere dag met de grootste zorg en toewijding werden verzorgd.

Bij aankomst werden de gasten verwelkomd met sprankelende bubbels en verfijnde macarons. Daarna vond de huwelijksceremonie plaats onder de schaduw van een imposante boom.

Na de plechtigheid volgde een hartverwarmend toastmoment, waarbij de bruidstaart met liefde werd aangesneden. De dag bood ruimte voor gezelligheid en genot met een smaakvolle borrel. Voor de jongste gasten was er een speciaal animatieteam, terwijl de volwassenen zich vermaakten met een photobooth.

Tegen de klok van 18:00 uur was het tijd voor een weergaloos walking dinner. De culinaire reis begon met drie verschillende soorten voorgerechten: runder ribeye, pepesan zalm en mozzarella met velderwten. Daarna werden ieders smaakpupillen verrast door een kleurrijk soupshot. Tijdens het hoofdgerecht was er keuze uit dorade filet, een taartje van polenta of sappige kalfsmedaillons. De kroon op het walking dinner was een feestelijk einde met een uitgelezen selectie van vier mini-desserts. 

 

 

Na een dag vol liefde en heerlijk eten, werd de avond afgesloten met een geweldig feest dat in de herinnering van iedereen zou blijven hangen.

De gasten werden verwend met een scala aan smakelijke hapjes die perfect aansloten bij de verfrissende drankjes. Van smaakvol finger food tot verrassende culinaire creaties, elk hapje was een smaakexplosie die de feestvreugde versterkte. De barkeepers serveerden de drankjes met een glimlach, terwijl het dansende gezelschap de vloer onveilig maakte.

En zo, te midden van vreugdevol gelach, dans en lekkernijen, besloot het bruidspaar hun betoverende dag, mogelijk gemaakt door De Kort Catering, in stijl af te sluiten. Een perfect einde van een dag waar liefde, smaak en feest samensmolten in een onvergetelijke huwelijksviering.