De Kort Catering

Zakelijke Lunch in Waalwijk

Heerlijke zakelijke lunches met De Kort Catering in Waalwijk

Ervaar de heerlijke zakelijke lunches en professionele cateringdiensten in Waalwijk met De Kort Catering. Als gerenommeerd cateringbedrijf begrijpen wij het belang van zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten om indruk te maken op uw klanten en relaties, en om uw personeel in het zonnetje te zetten.

Ontdek de culinaire bedrijfslunches op maat van de Kort Catering

Voor het plannen van bedrijfslunches vanaf 35 tot 3.500 personen voor zakelijke bijeenkomsten, congressen en evenementen staat De Kort Catering voor u klaar. Met een uitgebreid aanbod aan culinaire opties stemmen wij de catering af op uw persoonlijke behoeften. Onze ervaren chefs bereiden met zorg en toewijding smakelijke gerechten, gebruikmakend van verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

De zakelijke lunches van De Kort Catering worden speciaal samengesteld om uw personeel, zakenrelaties en gasten te verrassen en te voorzien van een lunch experience waar nog lang over nagepraat wordt. 

De Kort Catering_zakelijk catering bedrijfsfeest bedrijfsevenement

Zakelijke lunches op elke locatie in Waalwijk

Een bedrijfslunch op kantoor, buiten of op een andere prachtige locatie? Wij verzorgen inspirerende lunchspecials die perfect aansluiten bij de huidige trends en uw wensen. Brood van de lokale bakker, verse smoothies, krakend verse salades van het land of ambachtelijk gemaakte verse soepen. Alles zorgvuldig op elkaar afgestemd en gepresenteerd.

Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop, en ons hechte team zorgt ervoor dat uw gasten niets tekortkomen, zodat u optimaal kunt netwerken of genieten met uw personeel en klanten.

Bedrijfslunch: van formeel tot luxe, informeel en trendy

Bij De Kort Catering streven we ernaar om van uw zakelijke lunch een onvergetelijke ervaring te maken. Wij hebben de expertise en flexibiliteit om aan al uw wensen te voldoen en staan voor elke uitdaging klaar. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld:  

 • een formele sfeer met elegante tafelopstellingen en een verfijnd lunchmenu
 • een informele setting met bijvoorbeeld een trendy foodtruckconcept
 • honderden biologische lunchpakketten voor de teambuildingsdag
 • een smakelijke mediterrane barbecue lunch voor al het personeel
 • buffetten vol met het allerbeste van het land
 • en nog veel meer…

De Kort Catering: een veelzijdige cateraar in Waalwijk

Naast unieke lunchconcepten verzorgen wij ook zakelijke catering voor evenementen van elke omvang. Van personeelsfeest tot bedrijfsopening, jubileumviering en klantbijeenkomst, ons team zorgt voor een naadloze ervaring waarbij elk detail met zorg wordt behandeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons uw zakelijke lunch omtoveren tot een fantastische gebeurtenis. Met onze culinaire creativiteit, oog voor detail en uitstekende service zorgen we ervoor dat uw evenement in Waalwijk een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijfslunch kunnen transformeren in een culinair hoogtepunt.

Inspiratie FoodBook

Doe ideeën op en inspireer uzelf

Bekijk FoodBook Voor oriëntatie en inspiratie
 • Ontdek vele diverse catering vormen
 • Lees aanvullende informatie en tips
 • Referenties en ervaringen
Inspiratie

Vrijblijvende offerte

Volledig conform uw wensen

U bepaalt budget Voor concrete catering aanvragen
 • Doorloop stap voor stap online offertetool
 • Verzend uw offerte aanvraag
 • U ontvangt spoedig een vrijblijvende offerte
Praktisch

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie

Vrijblijvend maatwerk catering of (bedrijfs)feest
 • U krijgt antwoord op al uw vragen
 • Eventueel volgt een nadere kennismaking
 • Samen wordt een plan van aanpak gemaakt
Informatie