De Kort Catering

De Kort Catering: uw cateringbedrijf in Etten-Leur

De Kort Catering is een vooraanstaand cateringbedrijf dat actief is in Etten-Leur en omgeving. Met een focus op zakelijke catering leggen we de lat hoog voor elk evenement. Bedrijfsfeest, zakelijke bijeenkomst of jubileum, wij zorgen voor een passende invulling voor elk moment en elke gelegenheid.

Met onze jarenlange ervaring hebben we ons gevestigd als een succesvolle cateraar. Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop, en ons hechte team zorgt ervoor dat uw gasten niets tekortkomen. Zo kunt u optimaal genieten van heerlijke gerechten en een ontspannen ambiance.

Cateringbedrijf De Kort Catering: unieke cateringconcepten op maat

Bij De Kort Catering geloven we dat elk evenement een unieke aanpak en invulling vereist, en daar worden we enthousiast van! We ontwikkelen graag bijzondere foodconcepten die perfect aansluiten bij uw bedrijf en evenement. Onze spraakmakende concepten combineren de juiste vorm, sfeer en inhoud om aan uw wensen te voldoen. We gaan verder dan alleen catering!

De Kort Catering_Foodtrucks BB

Culinaire avonturen in Etten-Leur met De Kort Catering

Maak samen met De Kort Catering een reis door de wereld van catering. Laat uw zintuigen prikkelen! Wat denkt u van het volgende:

 • Een smaakvol Italiaans sharing dinner met uw personeel.
 • Een high-end etentje op een prachtige locatie voor uw klanten en zakenrelaties.
 • Een verrassend vorkjes diner.
 • Geniet van een wandelend feestmaal met ons walking dinner.
 • Beleef een jubileum met een foodtruckfestival vol heerlijk streetfood.
 • Zet een jubilaris in het zonnetje met een zomerse barbecue op onze OFYR of Big Green Egg.

Al onze gerechten worden met passie bereid in onze eigen keuken. We leveren catering van hoge kwaliteit, waarbij we gebruikmaken van verse en pure ingrediënten. Telkens streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen en de gasten te blijven verrassen.

Flexibel cateringbedrijf voor elk type zakelijk evenement

Bij cateringbedrijf De Kort Catering geniet u van flexibele mogelijkheden. De voorbeelden die genoemd zijn, dienen slechts als inspiratiebron. Ons creatieve team denkt graag met u mee en passen het evenement en de catering aan op uw wensen en budget.

Het doel van De Kort Catering is om van elke culinaire beleving een onvergetelijke gebeurtenis te maken, zodat uw gasten nog lang napraten over de heerlijke culinaire ervaring die ze hebben gehad.

Full Service

Naast onze catering kunnen wij u ook ondersteunen bij de totale organisatie van uw evenement. Kies een datum, deel uw wensen en De Kort Catering regelt de rest. Van locatie tot meubilair, van entertainment tot styling, wij nemen het allemaal voor onze rekening. Met onze expertise toveren we elke ruimte om tot een sfeervolle omgeving waar u uw gasten kunt verwelkomen.

Hét cateringbedrijf in Etten-Leur en omstreken

Met De Kort Catering kunnen we op elke locatie cateren en met verse en pure ingrediënten, bereid in eigen keuken, garanderen we kwaliteit en smaak. Zoek dus niet meer verder naar een cateringbedrijf in Etten-Leur en omgeving als u binnenkort een jubileum, opening, personeelsfeest of ander zakelijk evenement gepland heeft.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en van uw zakelijke evenement een culinaire belevenis te maken.

Inspiratie FoodBook

Doe ideeën op en inspireer uzelf

Bekijk FoodBook Voor oriëntatie en inspiratie
 • Ontdek vele diverse catering vormen
 • Lees aanvullende informatie en tips
 • Referenties en ervaringen
Inspiratie

Vrijblijvende offerte

Volledig conform uw wensen

U bepaalt budget Voor concrete catering aanvragen
 • Doorloop stap voor stap online offertetool
 • Verzend uw offerte aanvraag
 • U ontvangt spoedig een vrijblijvende offerte
Praktisch

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie

Vrijblijvend maatwerk catering of (bedrijfs)feest
 • U krijgt antwoord op al uw vragen
 • Eventueel volgt een nadere kennismaking
 • Samen wordt een plan van aanpak gemaakt
Informatie