Bedrijfsevenement: maak indruk met De Kort Catering!

Bent u van plan om een bedrijfsevenement te organiseren en zoekt u nog naar de ideale cateringpartner? Zoek niet verder! Bij De Kort Catering staan we klaar om van uw bedrijfsevenement een fantastische belevenis te maken. Van spectaculair personeelsfeest tot bijzondere bedrijfsopening, exclusief relatie-evenement en een jubileumviering. Wij denken graag met u mee en bieden de eventcatering die van uw bedrijfsevenement een onvergetelijke belevenis maakt.

Ontdek de creatieve cateringconcepten van De Kort Catering

Ons ervaren team van culinaire en evenementenexperts begrijpt uw wensen en behoeften perfect. Al sinds onze oprichting in 1994 gebruiken we onze ervaring en expertise om uw gasten te verrassen met smaakvolle gerechten, ambachtelijk huisgemaakte producten en verfijnde smaken. Wij streven naar innovatieve concepten die uw bedrijfsevenement onvergetelijk maken. Kortom, De Kort Catering is de ideale keuze voor de eventcatering op uw bedrijfsevenement.

Unieke eventcatering voor uw bijzondere bedrijfsevenement: maak indruk

Elk corporate evenement is uniek, of het nu gaat om een jubileumfeest, personeelsfeest, officiële opening, themafeest of dinnershow. Bij De Kort Catering begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden wij een breed scala aan cateringopties en maatwerk foodconcepten die perfect aansluiten bij uw bedrijfsevenement. Laat uw nieuwsgierigheid prikkelen, want stelt u zich eens voor:

 • een walking-dinner event met prachtig opgemaakte creatieve hapjes
 • een foodtruckfestival met vers bereide streetfoodgerechten
 • een uitgebreid buffet met authentieke recepten van oma
 • een biologische of vegetarische lunch met de lekkerste verse sappen
 • een sit-down dinner met prachtig servies
 • of een OFYR of Big Green Egg barbecue met heerlijk gemarineerd vlees en steenoven broden

Met eventcatering van De Kort Catering zullen uw gasten nog lang napraten over de heerlijke smaken en gerechten waarvan zij hebben genoten!

Kies voor smaakvolle catering op maat voor uw bedrijfsevenement

Bij De Kort Catering staan smaak en kwaliteit centraal. We werken alleen met verse ingrediënten en bereiden alles met zorg en aandacht in onze eigen keuken. Op deze manier kunnen we u een cateringervaring van topkwaliteit bieden.

We serveren het beste vlees, verrukkelijke visgerechten, smaakvolle salades, soepen, snacks en verse groenten. Daarnaast bieden we ook prachtige wijnen, lokale bieren, verse sappen en verfrissende limonades aan. Zo completeren we de catering van uw bedrijfsevenement, alles uiteraard volledig afgestemd op uw wensen en binnen uw budget.

Catering met oog voor detail op uw bedrijfsevenement

Bij ons draait het niet alleen om smaak. We streven naar perfectie in elk aspect van uw bedrijfsevenement. We creëren de lekkerste gerechten en zorgen voor een totaalbeleving.

Een walking dinner met trendy servies, een borrel met bourgondische borrelplanken, of een formele setting met prachtig servies op mooi gedekte tafels? Wij hebben alles in huis en het resultaat is altijd een lust voor het oog.

Geniet van een zorgeloos bedrijfsevenement: compleet verzorgd, volledig ontzorgd

Uw bedrijfsevenement is een belangrijke gelegenheid die u graag bijzonder en goed georganiseerd wilt maken. De Kort Catering staat klaar om u te ondersteunen bij de organisatie, want we gaan verder dan alleen de catering van een bedrijfsevenement. Ons creatieve catering team en de eventmanagers staan klaar om u van A tot Z te helpen bij de organisatie.

Onze ervaren professionals zorgen voor een naadloze coördinatie en uitvoering, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld en het uw gasten aan niets ontbreekt. Van het plannen van het menu tot het creëren van een sfeervolle ambiance en het coördineren van het personeel, wij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

We hebben een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners en werken alleen met de beste professionals. Met onze complete ontzorging kunt u met volle teugen genieten van uw bedrijfsevenement.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Kies voor De Kort Catering als uw ideale partner voor de catering van uw bedrijfsevenement. Met onze passie voor culinaire creaties, oog voor detail, flexibiliteit en professionele service wordt uw bedrijfsevenement gegarandeerd een succes!

Vertrouw op ons vakmanschap, maak indruk op uw gasten en laat ons u volledig ontzorgen, zodat u kunt genieten van een succesvol bedrijfsevenement. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die De Kort Catering te bieden heeft.

Inspiratie FoodBook

Doe ideeën op en inspireer uzelf
Bekijk FoodBook Voor oriëntatie & inspiratie
 • Ontdek vele diverse catering vormen
 • Lees aanvullende informatie en tips
 • Refenties en ervaringen van andere bedrijven
Inspiratie

Vrijblijvende offerte

Volledig conform uw wensen
U bepaalt budget Voor concrete catering aanvragen
 • Doorloop stap voor stap online offertetool
 • Verzend uw offerte aanvraag
 • U ontvangt spoedig een vrijblijvend voorstel
Praktisch

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie
Vrijblijvend maatwerk catering of (bedrijfs)feest
 • U krijgt antwoord op al uw vragen
 • Eventueel volgt een nadere kennismaking
 • Samen wordt een plan van aanpak gemaakt
informatie

Proef het verschil

Meer dan alleen catering

Eventcatering - Topkwaliteit Catering voor Bedrijfsevenementen

Maak indruk met onze catering op uw bedrijfsevenement en geef uw gasten een onvergetelijke culinaire belevenis. Ontdek nu de smaakvolle mogelijkheden van De Kort Catering!

Inspiratie

FoodBook

Verrassend

Met

Smaak

Doe ideeën op

Voor uw eerstvolgende gelegenheid

Inspireer uzelf

Ontdek vele culinaire mogelijkheden

Laat u verrassen

Als u wilt proeven wat smaak is

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken