Catering bedrijfsfeest – Kies voor De Kort Catering

Welkom bij de Kort Catering, dé perfecte partner voor het verzorgen van de catering op bedrijfsfeesten. Zo staan wij voor u klaar voor het volgende:

Al sinds onze oprichting in 1994 staat ons team met gepassioneerde culinaire experts voor u klaar om uw gasten te verrassen. Bij ons kunt u smaakvolle gerechten, ambachtelijk huisgemaakte producten, verfijnde smaken en creatieve concepten verwachten. Lees verder om te ontdekken waarom De Kort Catering de perfecte keuze is voor de catering op uw bedrijfsfeest.

Ontdek onze veelzijdige cateringopties voor een uniek bedrijfsfeest

Van trendy en informeel tot chique en op maat gemaakt, bij De Kort Catering begrijpen we dat elk bedrijfsfeest uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan cateringopties en foodconcepten om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

Zoekt u een informeel buffet, een chique sit-down diner, een gezellige picknicklunch, een bijzondere OFYR barbecue-experience of een trendy foodtruck-ervaring? Wij hebben alles in huis om van uw bedrijfsfeest een succes te maken.

Ook als u een speciale gelegenheid heeft en indruk wilt maken op een bijzondere manier, denken we graag met u mee. We creëren maatwerk cateringconcepten met exclusieve smaakexplosies waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Vers en huisgemaakt: de culinaire belofte van de Kort Catering

Bij De Kort Catering geloven we in de kracht van geweldige ingrediënten als basis voor uitmuntende catering. Daarom werken we uitsluitend met eerlijke producten en verse ingrediënten. Onze gerechten bevatten het beste vlees en de meest verse vis. We bieden smaakvolle seizoensgroenten aan, met knapperige salades rechtstreeks van het land. Probeer ook onze ambachtelijke soepen en biologische borrelplanken.

Ons streven is om gerechten van hoge kwaliteit te leveren die uw gasten aangenaam zullen verrassen. Alles wordt met zorg en aandacht in onze eigen keuken bereid. Op deze manier kunnen we een onvergetelijke culinaire ervaring creëren waarbij smaak en kwaliteit centraal staan.

Maak van uw bedrijfsfeest een succes: onze totale ontzorging

Welk bedrijfsfeest u ook organiseert, u wilt ervoor zorgen dat het een bijzondere en goed georganiseerde gelegenheid wordt. Elk evenement is uniek en verdient een juiste, passende en persoonlijke aanpak.

U weet dat er veel werk bij komt kijken, zoals het kiezen van een locatie, het samenstellen van een programma en het regelen van logistiek. Ook moeten er keuzes gemaakt worden voor decoratie, catering en entertainment. Het organiseren van een evenement kan overweldigend zijn, maar geen zorgen, want De Kort Catering ontzorgt u volledig!

We helpen u graag bij het organiseren van uw bedrijfsfeest en gaan verder dan alleen catering. Onze creatieve cateraars en eventmanagers nemen de regie in handen, van begin tot eind. Eten en drinken, entertainment, aankleding en inrichting en personeel, wij regelen het allemaal. We staan klaar om u te ondersteunen bij elk aspect waar u extra hulp bij kunt gebruiken.

Flexibele en professionele catering voor elk bedrijfsfeest

Bij De Kort Catering begrijpen we dat bedrijfsfeesten vaak strak gepland zijn en specifieke logistieke eisen hebben. Ons ervaren team is uiterst flexibel en kan zich moeiteloos aanpassen aan uw planning en locatie. Of het nu gaat om uw bedrijfsfeest op kantoor, in een gehuurde locatie of zelfs buiten, wij zorgen voor een naadloze cateringervaring.

Ons cateringteam bestaat uit ervaren professionals die trots zijn op hun vak. Ze zijn uitstekend getraind, vriendelijk en hoffelijk, en zorgen ervoor dat uw gasten de best mogelijke service krijgen. Alle details nemen ze voor hun rekening, denk aan het opzetten van het buffet, het serveren van de gerechten en het opruimen van de locatie. U hoeft zich alleen maar te concentreren op het genieten van uw bedrijfsfeest.

Creëer een onvergetelijk bedrijfsfeest met de Kort Catering

Kies voor De Kort Catering en maak van uw bedrijfsfeest een buitengewone ervaring. Met onze jarenlange ervaring, veelzijdige cateringopties, oog voor detail, complete ontzorging en flexibiliteit, staan wij garant voor een onvergetelijk evenement. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom De Kort Catering de perfecte keuze is voor uw catering op het bedrijfsfeest.

Inspiratie FoodBook

Doe ideeën op en inspireer uzelf
Bekijk FoodBook Voor oriëntatie & inspiratie
  • Ontdek vele diverse catering vormen
  • Lees aanvullende informatie en tips
  • Refenties en ervaringen van andere bedrijven
Inspiratie

Vrijblijvende offerte

Volledig conform uw wensen
U bepaalt budget Voor concrete catering aanvragen
  • Doorloop stap voor stap online offertetool
  • Verzend uw offerte aanvraag
  • U ontvangt spoedig een vrijblijvend voorstel
Praktisch

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie
Vrijblijvend maatwerk catering of (bedrijfs)feest
  • U krijgt antwoord op al uw vragen
  • Eventueel volgt een nadere kennismaking
  • Samen wordt een plan van aanpak gemaakt
informatie

Proef het verschil

Meer dan alleen catering

Catering Bedrijfsfeest - De Kort Catering: Expertise en Kwaliteit

Ontdek de perfecte catering voor uw bedrijfsfeest bij De Kort Catering. Met veelzijdige opties, culinaire expertise en totale ontzorging zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring.

Inspiratie

FoodBook

Verrassend

Met

Smaak

Doe ideeën op

Voor uw eerstvolgende gelegenheid

Inspireer uzelf

Ontdek vele culinaire mogelijkheden

Laat u verrassen

Als u wilt proeven wat smaak is

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken