Heerlijke, zakelijke lunches met De Kort Catering

Ervaar onze heerlijke zakelijke lunches en professionele cateringdiensten in Breda, Tilburg en omgeving met De Kort Catering.

Als gerenommeerd cateringbedrijf begrijpen wij het belang van zakelijke evenementen en bedrijfsfeesten om indruk te maken op uw klanten en relaties, en om uw personeel in het zonnetje te zetten.

Ontdek de culinaire zakelijke lunches op maat van De Kort Catering

Voor het plannen van zakelijke lunches van 35 tot 3.500 personen voor bedrijfsbijeenkomsten, congressen en evenementen staat De Kort Catering voor je klaar. Met een uitgebreid aanbod aan culinaire opties stemmen wij de catering af op de persoonlijke behoeften.

Onze ervaren chefs bereiden met zorg en toewijding smakelijke gerechten, gebruikmakend van verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

De zakelijke lunches van De Kort Catering worden speciaal samengesteld om je personeel, zakenrelaties en gasten te verrassen en te voorzien van een lunch experience waar nog lang over nagepraat wordt. 

Zakelijke lunches op iedere locatie

Een bedrijfslunch op kantoor, buiten of op een andere prachtige locatie?

Wij verzorgen inspirerende lunchspecials die perfect aansluiten bij de huidige trends en je wensen. Brood van de lokale bakker, verse smoothies, krakend verse salades van het land of ambachtelijk gemaakte verse soepen. Alles zorgvuldig op elkaar afgestemd en gepresenteerd.

Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop, en ons hechte team zorgt ervoor dat je gasten niets tekortkomen, zodat je optimaal kunt netwerken of genieten met je personeel en klanten.

Zakelijke lunch: van formeel tot luxe, informeel en trendy

Bij De Kort Catering streven we ernaar om van je zakelijke lunch een onvergetelijke ervaring te maken. Wij hebben de expertise en flexibiliteit om aan al je wensen te voldoen en staan voor elke uitdaging klaar. Zo kun je denken aan bijvoorbeeld:  

-een formele sfeer met elegante tafelopstellingen en een verfijnd lunchmenu

-een informele setting met bijvoorbeeld een trendy foodtruckconcept

-honderden biologische of vegetarische lunchpakketten voor de teambuildingsdag

-een smakelijke mediterrane OFYR of Big Green Egg barbecue lunch voor al het personeel

-buffetten vol met het allerbeste van het land

-en nog veel meer…

De Kort Catering: een veelzijdige cateraar in Breda, Tilburg en omstreken

Naast unieke lunchconcepten verzorgen wij ook zakelijke catering voor evenementen van elke omvang. Van personeelsfeest tot bedrijfsopening, jubileumviering en klantbijeenkomst, ons team zorgt voor een naadloze ervaring waarbij elk detail met zorg wordt behandeld.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat ons je zakelijke lunch omtoveren tot een fantastische gebeurtenis. 

Met onze culinaire creativiteit, oog voor detail en uitstekende service zorgen we ervoor dat je evenement een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je bedrijfslunch kunnen transformeren in een culinair hoogtepunt.

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken