ABOUT ME

Hi, mijn naam is Britt, een spontane jongedame, die graag bezig is met nieuwe creaties en concepten in de bruiloften en styling branche. Daarom ook Wauww Weddings en Events. Ik ben dit bedrijf gestart om samen met jullie een van de belangrijkste dagen van jullie leven in te vullen en jullie pracht bruiloft of evenement te stylen. Met mijn energie, creatieve blik en heel veel liefde wil ik jullie ondersteunen

Inspiratie by Britt

Inspirate by Britt

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie.
Vrijblijvend advies voor jullie speciale dag!
  • U krijgt antwoord op al uw vragen.
  • Eventueel volgt een nadere kennismaking
  • Samen word een plan van aanpak gemaakt.
Popular

Inspiratie by Britt

Hoe ik hier ben gekomen ? Ik ben begonnen op mijn 14e bij mijn ouders in hun cateringbedrijf: De Kort Catering. Hier werk ik nog steeds als partymanager en stylist. Ik werk  samen met mijn ouders, zus en vriend en overige collega’s. Dit is geweldig om te doen. Hierdoor heb ik al jong geleerd om in teamverband te werken en heb ik al vele mooie bruiloften en evenementen mogen uitvoeren. In de afgelopen 3 jaar ben ik steeds meer de bruiloften gaan stylen naast de uitvoering. Van de toffe reacties van de bruidsparen ging mijn hart sneller kloppen en is mijn passie geboren. Vandaar ook dat ik de opleiding Weddingplanner International heb gevolgd en een cursus visagie bij Micky Jooren.  

Met Wauww Weddings en Events werk ik samen met de Kort Catering. Samen proberen wij elke bruiloft en evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken