Reviews

Laat ons weten wat jouw ervaring is met De Kort Catering!

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
20 berichten.
Tijmen en Manon Tijmen en Manon heeft geschreven op 24 november 2021 om 13:25
ivm vervelende omstandigheden waren wij genoodzaakt onze bruiloft (last minute) te verzetten. Wat heeft de Kort catering dit geweldig opgepakt! Zo menselijk,flexibel en meedenkend! 4 november was eindelijk onze dag.. Het was,mede dankzij de Kort catering,meer dan een sprookje..!! Alle lof voor bediening&keukenpersoneel tijdens onze dag,het heerlijke eten,Eljosha voor het fijne contact en natuurlijk dank aan Marcel!
Jimmy & Sharon Jimmy & Sharon heeft geschreven op 24 november 2021 om 13:24
Onze bruiloft (mei 2018) was helemaal tot in de puntjes geregeld door de Kort Catering. Zij hebben ons echt verrast met de prachtige feestelijke hapjes en de prachtig gedekte tafel, helemaal in onze stijl. Het is dan ook wat wij veel horen van de gasten, wat een prachtige locatie en die prachtig gedekte tafel… Wij zijn getrouwd op Domaine d'Heerstaayen. We aten aan lange tafels met shared dining met allemaal Italiaanse gerechten. We waande ons helemaal in Toscane. Super lekker en prachtig opgemaakte schalen en salades. Als je voor de Kort Catering kiest, weet je zeker dat alles met volle aandacht gebeurd. Wij hebben de taart ook bij de Kort Catering geregeld en deze was ook boven verwachting. Niet alleen de presentatie, maar ook super lekker! Personeel is super vriendelijk. Wij hebben vooral contact gehad met Eljosha en dat was ook erg goed verlopen. Door hun ervaring kunnen zij een zeer goede schatting maken voor de offerte. Conclusie, alles was super goed geregeld en ik zou ze absoluut aanbevelen als het binnen je budget past. Bedankt, Eljosha, bediening, koks en natuurlijk Marcel!
Sharon Sharon heeft geschreven op 24 november 2021 om 13:23
Ge-wel-dig! Wegens corona hebben wij 5 weken voor onze bruiloft, de volledige bruiloft moeten omgooien naar een eigen locatie, in de tuin. En daar was De Kort Catering, om ons heel veel werk uit handen te nemen zodat dit alles gerealiseerd kon worden. 5 weken van intensief contact en altijd stonden Juli en Marcel voor ons klaar. Welke vraag wij ook hadden, binnen no-time stond er een antwoord klaar. De communicatie was top! De aankleding was prachtig. Wij hadden nooit verwacht dat het er zo mooi uit zou zien. Het eten was lekker, de bediening was super. Niks meer dan lof voor de jongens en meiden die 3 dagen, inclusief op- en afbouw, hebben staan bikkelen. En grote complimenten voor Britt, haar eerste bruiloft als weddingplanner. Heel erg bedankt dat jullie ons alsnog deze geweldige dag hebben bezorgd!!!
Robert & Jolanda Robert & Jolanda heeft geschreven op 24 november 2021 om 13:23
Via onze trouwlocatie (Oude Kerk Dongen) zijn we terecht gekomen bij De Kort. Vanaf het eerste contact liep de communicatie soepel en snel. Vere en Juli hadden snel door wat we wilden en er waren dus ook maar enkele aanpassingen nodig aan het voorgestelde menu. Ook werd er goed meegedacht over de betaalbaarheid van ons menu. Daarnaast hadden we de wens voor een donut wall geuit en deze werd daarop speciaal gemaakt en het resultaat was prachtig. Sowieso was de presentatie van toost tot hapjes in de avond echt mooi en leuk gedaan. We trouwden op de laatste dag voor de grote coronaversoepelingen en in de periode hiervoor zijn onze plannen dus nogal eens gewijzigd. De Kort heeft zich hier altijd soepel in opgesteld en meegedacht. We zijn ze dan ook enorm dankbaar voor hun bijdrage aan onze dag en zouden andere stellen aanraden om met ze in zee te gaan!
Harm & Marlon Harm & Marlon heeft geschreven op 24 november 2021 om 13:21
Wij hebben De Kort Catering gekozen na een uitgebreide zoektocht naar dé cateraar die ons perfect aanvoelde. We hebben geen moment spijt gehad van deze keuze! Niet alleen zijn al onze (hooggespannen) verwachtingen en wensen 100% waar gemaakt, maar ook nog op een ontzettend leukeen prettige manier. We hadden niet te maken met een klant-leverancier relatie, maar met een partner die net zo’n mooie dag wilde neerzetten als wij. In de voorbereiding konden we over elke vraag of twijfel bij De Kort terecht. Óók als dat een vraag was die niet volledig in het straatje lag waarvoor wij De Kort hadden ingehuurd. Dit maakte dat wij onbezorgd naar de dag toe hebben geleefd. Er waren meer dan genoeg uitdagingen, maar één ding wisten we zeker; wij konden volledig vertrouwen op De Kort en met name partymanager Juli. Juli, we willen je enorm bedankt voor je luisterend oor, je creatieve ideeën, je organisatietalent en je engelengeduld. Wij hadden geen stress omdat jij duidelijk in control was. Je bent een topper! De Kort heeft geleverd wat we hadden afgesproken én meer. Het eten was heerlijk, de aankleding prachtig en het allerleukste personeel voelde de sfeer perfect aan zodat iedereen zich 100% op zijn gemak voelde. Is er dan geen enkel minpunt of verbetering te benoemen? Nee! 🙂 Wij kunnen De Kort Catering aan iedereen aanraden. Groetjes van een heel gelukkig bruidspaar
Aron Aron heeft geschreven op 16 november 2021 om 10:46
Als je het mij vraagt, dé meest veelzijdige cateraar van Brabant. Alleen maar passie en liefde voor het vak. Erg mooi (familie) bedrijf. Dikke Chapeau !!
Axel Axel heeft geschreven op 16 november 2021 om 10:44
Top geregelde lunch met foodtruck. Leuke aankleding en alles verliep vlotjes. Kreeg van alle eters te horen dat de gerechten lekker waren. Er wordt snel gereageerd, er wordt flexibel ingespeeld op wensen en afspraken worden nagekomen.
Marlon & Harm Marlon & Harm heeft geschreven op 15 november 2021 om 09:29
Wij hebben De Kort Catering gekozen na een uitgebreide zoektocht naar dé cateraar die ons perfect aanvoelde. We hebben geen moment spijt gehad van deze keuze! Niet alleen zijn al onze (hooggespannen) verwachtingen en wensen 100% waar gemaakt, maar ook nog op een ontzettend leuke en prettige manier. We hadden niet te maken met een klant-leverancier relatie, maar met een partner die net zo’n mooie dag wilde neerzetten als wij. In de voorbereiding konden we over elke vraag of twijfel bij De Kort terecht. Óók als dat een vraag was die niet volledig in het straatje lag waarvoor wij De Kort hadden ingehuurd. Dit maakte dat wij onbezorgd naar de dag toe hebben geleefd. Er waren meer dan genoeg uitdagingen, maar één ding wisten we zeker; wij konden volledig vertrouwen op De Kort en met name partymanager Juli. Juli, we willen je enorm bedankt voor je luisterend oor, je creatieve ideeën, je organisatietalent en je engelengeduld. Wij hadden geen stress omdat jij duidelijk in control was. Je bent een topper! De Kort heeft geleverd wat we hadden afgesproken én meer. Het eten was heerlijk, de aankleding prachtig en het allerleukste personeel voelde de sfeer perfect aan zodat iedereen zich 100% op zijn gemak voelde. Is er dan geen enkel minpunt of verbetering te benoemen? Nee! 🙂 Wij kunnen De Kort Catering aan iedereen aanraden. Groetjes van een heel gelukkig bruidspaar
Petrula Petrula heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:57
Via deze weg iedereen willen wij graag iedereen van De Kort catering bedanken voor jullie bijdragen. Mede dankzij jullie is het Gouden Bruiloft feest van mijn ouders een bijzonder succesvolle dag en avond geworden.
Naomi Naomi heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:56
De Kort heeft de catering van ons trouwfeest uitstekend verzorgd: iedereen had doorlopend te eten en te drinken en alles zag er prachtig uit. Bedankt voor jullie bijdrage aan onze geweldige dag.
Tineke Tineke heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:56
Heb m'n 65 ste verjaardag samen gevierd met al m'n vriendinnen.Wilde graag een high tea maar dan wel gezellig in mijn huis. Heb mij laten adviseren door Marcel en het is werkelijk een feestje geworden. Het zag er prachtig uit en het smaakte overheerlijk. Wij hebben zo genoten mede door catering de Kort bedankt!!
Robbert Robbert heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:56
Ik heb de catering van de Kort mogen ervaren. Oog voor detail, lekker eten en geweldige bediening. Ik hou echt van goede gastvrijheid en presentatie en heb enorm genoten.
Liza Liza heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:55
Onze bruiloft bij Domaine D’heerstraayen is uitstekend verzorgd door De Kort Catering. De aankleding was super, het eten heerlijk, de service goed, de prijzen naar verhouding en ook in het voortraject was het contact prettig.
Dennis Dennis heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:55
onze bruiloft was tot in detail fantastisch verzorgd. Marcel en zijn team hebben van de Korenmolen in Princenhage onze droomlocatie gemaakt. De aankleding, de voorbereiding (dank je wel Juli!), de ideeën, het eten, het drinken en het gastheerschap van Peter en zijn team hebben bijgedragen aan onze mooiste dag!
Lisette Lisette heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:54
Mede dankzij De Kort Catering hebben we in juni een fantastisch mooie en perfect verzorgde bruiloft gehad. Ook in het voortraject met Eljosha verliep alle communicatie erg prettig. Absolute aanrader!
Gina Gina heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:54
Zó ontzettend lekker gegeten en zo mooie entourage met de oude foodtruck! En live bereiding van ossehaaspuntjes… helemaal top! Héél erg bedankt! IEDEREEN was super tevreden en er was genoeg eten…echt top!
Albert Albert heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:53
Echt een prachtig bedrijf
Lauren Lauren heeft geschreven op 12 november 2021 om 08:53
Best catering service ever for our last minute wedding. Amazing, passionate people who truly listen to your wishes and make your dreams come true. Very kind, nice to be around people which make it even more special! We are MORE than happy with de Kort catering ❤ Would recommend without a doubt for any event and won't miss an opportunity to hire them again! All the guests of our wedding loved it! 🤟😍❤️Thank you thank you thank you a zillion time. We will never forget you guys! 🤩 Special big up to Britt & Eljosha 🤩🤟
Jeroen Jeroen heeft geschreven op 5 november 2021 om 16:03
Wij willen jullie nog even bedanken voor alle goede zorgen en het lekkere eten. Jullie hebben onze vrijwilligers (en ons) een hele mooie middag bezorgd. Nogmaals dank aan jou en jullie personeel die de bedankmiddag verzorgd hebben. Met vriendelijke groeten,
Ad Ad heeft geschreven op 5 november 2021 om 16:02
Ik wil je bedanken voor de geweldige verzorging met jullie foodtruck. Dank aan Suwi die heel gastvrij en uitstekend de heerlijke gerechten verzorgde. Al onze gasten waren dik tevreden en een ervaring rijker. Nogmaals hartelijk dank! Gr, Ad