Bedrijfs open dag: maak indruk met De Kort Catering

Op zoek naar de perfecte cateraar voor uw bedrijf open dag? Zoek niet verder, want De Kort Catering is dé partner die u nodig heeft voor de catering van bedrijf open dagen! Met jarenlange ervaring en expertise begrijpen we het belang van goede catering om van bedrijf open dagen een succes te maken.

Maatwerk voor alle bedrijfs open dagen: De Kort Catering staat voor u klaar!

Of het nu gaat om een open dag voor uw bedrijf, een school, kantoor, ziekenhuis, sportschool of een andere locatie, bij De Kort Catering zorgen wij voor een onvergetelijke culinaire ervaring die indruk zal maken op uw bezoekers. Wij begrijpen dat het juiste eten, drinken en een uitstekende service essentiële behoeften zijn voor elke open dag. Onze ervaren koks staan garant voor kwaliteit en bereiden alles met verse ingrediënten in onze hypermoderne keuken.

We werken nauw met u samen om een aanbod samen te stellen dat perfect aansluit bij de behoeften en het thema van uw open dag. Of u nu 50, 500 of zelfs 1000 gasten of bezoekers verwacht, of het evenement de hele dag duurt of werkt met tijdsloten, wij passen ons aan uw specifieke situatie aan. 

Inspiratie voor bedrijfs open dagen: 6 onweerstaanbare cateringideeën

Heeft u al ideeën over de catering of wilt u dat wij u meenemen op een ontdekkingsreis langs diverse cateringmogelijkheden? Ons team staat klaar om u te inspireren met enkele voorbeelden van heerlijke culinaire mogelijkheden tijdens een open dag. Stelt u zich eens voor:

 • Een gezonde smoothiebar met een scala aan verse ingrediënten, waar uw gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes.
 • Foodtrucks met fingerfood zoals smaakvolle mini-burgers, knapperige mini-loempi’s en verrukkelijke garnalenkroketjes.
 • Een barbecue-plein waar gasten genieten van ter plekke bereide sissende OFYR of Big Green Egg gerechten door onze ervaren chefs.
 • Kleurrijke kraampjes met een Mexicaanse Fiesta-thema, waar bezoekers kunnen genieten van nacho’s, guacamole en heerlijke mini-taco’s to go
 • Een Aziatisch Wokstation met geurige roerbakgerechten
 • Nederland heeft alles-thema: van Brabants worstenbrood tot Limburgse vlaai en Zeeuwse suikerbolussen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat we kunnen bieden. We staan klaar om uw ideeën te bespreken en u te helpen bij het samenstellen van een uniek cateringplan dat past bij uw open dag.

Complete ondersteuning voor een geslaagde bedrijf open dag

Bij De Kort Catering begrijpen we dat het organiseren van bedrijf open dagen veel tijd, inzet en planning vergt. Daarom willen we u zoveel mogelijk ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op het verwelkomen van uw gasten.

We gaan verder dan alleen de catering. We begrijpen dat een geslaagde open dag meer omvat dan alleen lekker eten en drinken. Daarom bieden we ook ondersteuning op andere belangrijke gebieden. Van het leveren van vriendelijk en professioneel personeel tot het verzorgen van prachtige decoratie, van het organiseren van entertainment tot het regelen van de logistiek, wij staan klaar om u te helpen.

Bovendien werken we samen met betrouwbare en ervaren partners om ervoor te zorgen dat bedrijf open dagen vlekkeloos verlopen en een groot succes worden. U kunt erop vertrouwen dat we alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen en uw open dag onvergetelijk te maken.

Neem contact met ons op voor een onvergetelijke open dag!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Samen kunnen we uw opendag transformeren tot een evenement waar u met trots op terug kunt kijken. Laat ons u helpen om van uw open dag een onvergetelijke ervaring te maken.

Inspiratie FoodBook

Doe ideeën op en inspireer uzelf
Bekijk FoodBook Voor oriëntatie & inspiratie
 • Ontdek vele diverse catering vormen
 • Lees aanvullende informatie en tips
 • Refenties en ervaringen van andere bedrijven
Inspiratie

Vrijblijvende offerte

Volledig conform uw wensen
U bepaalt budget Voor concrete catering aanvragen
 • Doorloop stap voor stap online offertetool
 • Verzend uw offerte aanvraag
 • U ontvangt spoedig een vrijblijvend voorstel
Praktisch

Contact opnemen

U wilt graag eerst meer informatie
Vrijblijvend maatwerk catering of (bedrijfs)feest
 • U krijgt antwoord op al uw vragen
 • Eventueel volgt een nadere kennismaking
 • Samen wordt een plan van aanpak gemaakt
informatie

Proef het verschil

Meer dan alleen catering

Ontdek De Kort Catering: De ideale partner voor bedrijf open dagen

Organiseert u een open dag? Kies voor De Kort Catering en laat ons u helpen bij het creëren van een heerlijke culinaire ervaring.

Inspiratie

FoodBook

Verrassend

Met

Smaak

Doe ideeën op

Voor uw eerstvolgende gelegenheid

Inspireer uzelf

Ontdek vele culinaire mogelijkheden

Laat u verrassen

Als u wilt proeven wat smaak is

Inspiratie

Foodbook

verrassend

Met

Smaak

Catering

De Kort Catering brengt het heerlijkste eten en drinken

Bruiloften

Jullie droomdag werkelijkheid laten worden!

Zakelijk

Wat voor type bedrijfsfeest u ook kiest u wilt het bijzonder maken